Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes

Andere benamingen: Schoonmaakdoekjes, Desinfecterende doekjes, Alcoholdoekjes

Vochtige reinigingsdoekjes bestellen

Een vochtig reinigingsdoekje is erg prettig om te gebruiken bij de dagelijkse schoonmaakactiviteiten van uw bureau op kantoor of uw werkplek, de laptop of het computerscherm of thuis. Het is zeer belangrijk om dagelijks in een hygiënische leefomgeving te werken. Op deze manier voorkomt u verspreiding van virussen en bacteriën. Daarnaast is het werken en leven in een schone omgeving altijd een stuk fijner. Daarom zijn de wegwerpschoonmaakdoekjes gemakkelijk in gebruik, omdat deze direct uit de verpakking uw bureaublad, muis, toetsenbord, tafel of dressoir kunnen schoonmaken. Het gebruik is zeer eenvoudig. Wanneer u het reinigingsdoekje uit het doosje heeft gehaald, kunt u een oppervlak schoonmaken, vervolgens kunt u deze wegwerpen in een prullenbak. Op deze manier blijft u niet met vuile doekjes zitten.

Ruim assortiment schoonmaakdoekjes

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment vochtige schoonmaakdoekjes. Om bijvoorbeeld uw bureau te desinfecteren, heeft DiscounOffice.nl ook vele desinfecterende doekjes. Ook worden er veel desinfecterende doekjes gebruikt om de handen of gezicht schoon te maken, de hygiëne doekjes voor handen en gezicht.

Ook zijn er speciale schoonmaakdoekjes voor de laptop of computer te bestellen. Om een toetsenbord schoon te maken kunt u beter een spray gebruiken. Hiervoor zijn verschillende schoonmaaksets te vinden in het assortiment.
Bij het schoonmaken van een scherm, zoals laptopscherm, computerscherm of een andere LCD of LED scherm is er een speciaal reinigingsdoekje nodig. Vaak worden hier de antistatische doekjes voor gebruikt. Dit is een speciaal vochtig doekje die kan worden gebruikt om beeldschermen mee schoon te maken.

Daarnaast zijn er nog vele andere schoonmaakdoekjes in het brede aanbod, zoals:

  • multifunctionele reinigingsdoekjes
  • microvezel doeken
  • absorberende reinigingsdoekjes
Alle schoonmaakdoekjes uit het brede aanbod van DiscountOffice.nl hebben de voordeligste prijzen, en worden meestal de volgende werkdag geleverd.

Desinfecterende doekjes

Bij DiscountOffice.nl is er een breed aanbod vochtige desinfectie doekjes online te bestellen. Met een snelle levertijd, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.

Er zijn veel verschillende desinfecterende schoonmaakdoekjes, er is keuze uit:

  • Alcoholdoekjes
  • Desinfectiedoekjes
  • Antibacteriële doekjes

De alcohol doekjes bevatten 70% of 75% alcohol. Dit is het minimale percentage om effectief virussen en bacteriën te doden. Waardoor verspreiding van ziekteverwekkers kunnen worden bestreden met dit desinfectiemiddel. Het alcohol percentage, ook wel genoemd ethanol percentage moet tussen de 60% en 90% zitten. De Dettol doekjes en de Diversey Reinigingsdoekjes Suma met alcohol zijn erg populair.

De antibacteriële doekjes zijn speciaal voor het desinfecteren van handen en gezicht, maar kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakten. Een veel verkocht artikel is de “Discountoffice Antibacteriële doekjes Sleepy 70st” die tevens ook in grotere aantallen te verkrijgen zijn. Dit maakt het voor bedrijven, scholen, kantoren en grotere partijen zeer voordelig om in te kopen.

Vochtige schoonmaakdoekjes in de aanbieding

DiscountOffice.nl heeft de voordeligste prijzen, dit is over het gehele brede assortiment. Daarnaast kunt u nog meer korting krijgen, door middel van meerdere stuks in te kopen van een product. Dit kan aan de hand van de staffelprijzen. Bij DiscountOffice.nl bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Wanneer u opzoek bent naar een vochtig schoonmaak doekje of een pallet papier. U ontvangt altijd de scherpste prijs.