Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verrijdbare ladenkasten

Verrijdbare ladenkasten

Andere benamingen: Verrijdbare ladenblokken, Verrijdbare ladenkasten, Ladeblokken op wielen

Verrijdbare ladenkasten bestellen

Houd uw bureau overzichtelijk en ruim alle benodigdheden op in een ladekast. Hierdoor werkt u prettiger en geconcentreerder, u wordt immers niet afgeleid door allerlei rondslingerende spullen en kunt alles snel weer terugvinden. Kies voor een ladekast op wielen zodat u de ladekast ook gemakkelijk kunt verplaatsen.
Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online verschillende verrijdbare ladekasten die geschikt zijn voor elke werkplek, zowel op kantoor als thuis.
U bestelt hoogwaardige ladekasten met hoge kortingen gemakkelijk en snel online. Onze handige filterwoorden op de website helpen u met het bestellen van de beste ladekasten met wielen. U kunt onder meer filteren op uitvoeringen, aantal lades en kleur.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Ladekasten voor elke werkplek

Ladekasten mogen op geen enkele werkplek ontbreken, ze zijn een efficiënte oplossing om uw kantoor, thuiswerkplek, werkplaats, balie etc. georganiseerd te houden. Om alle benodigdheden zoals tekeningen, dossiers, documenten en kantoorartikelen gemakkelijk en snel te kunnen pakken is een ladekast met voldoende opbergruimte onmisbaar. De ladekasten kunt u in de directe nabijheid of onder uw bureau plaatsen voor extra gemak.
Kiest u voor een ladeblok op wielen dan kunt u eenvoudig de juiste positie bepalen onder het bureau. Door de soepele wieltjes zijn de ladekasten gemakkelijk te verplaatsen.
Ook voor thuiswerkplekken zijn ladekasten op wielen een handige optie. Na werktijd rolt u de ladekast snel naar een andere plek zodat deze niet in het zicht staat.

Ruim assortiment verrijdbare ladekasten

Mobiele ladeblokken zijn via DiscountOffice.nl te bestellen in veel verschillende kleuren, indelingen en uitvoeringen. U kunt een mobiel ladeblok in het zwart, wit of grijs bestellen. Een ladekast zorgt voor een opgeruimd bureau door al uw spullen netjes in de ladekast op te ruimen. De ladekasten zijn van een uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd.
Naast mobiele ladeblokken vindt u in dit assortiment ook transportwagens. De transportwagens zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen en indelingen. U kunt kiezen uit open vakken of gesloten lades. De transportwagens zijn gemakkelijk te verplaatsen naar elke werkplek waar u de spullen nodig heeft.
Wilt u ook hangmappen opbergen in uw ladekast? DiscountOffice.nl biedt verschillende mobiele ladeblokken die voorzien zijn van een hangmappenframe.

Hoogwaardige ladekasten in de aanbieding

Dankzij het ruime aanbod in materialen en kleuren vindt u bij DiscountOffice.be voor elk kantoor de juiste ladekasten die perfect passen bij uw interieur. U bestelt met hoge kortingen topkwaliteit kantoormeubilair gemakkelijk online.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere mobiele ladeblokken nog voordeliger uit bent.