Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Absorptiematerialen

Absorptiematerialen

Andere benamingen: Absorptiesocks, Absorptiedoeken, Absorptierollen

Absorptiematerialen bestellen

Absorptiematerialen zijn er in diverse uitvoeringen! Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit 3 types: Only oil, dat enkel geschikt is voor toepassingen met olie. Industrie absorptiematerialen, die alle agressieve en niet-agressieve vloeistoffen absorberen. En de universal absorptiedoeken, die naast olie en chemicaliën ook water kunnen absorberen.
Het ruime assortiment absorptiematerialen bestaat uit doeken, rollen, socks en korrels. Het gebruik van de juiste absorptiematerialen is noodzakelijk in een bedrijf, met name in de industriële sector. Steeds bestaat het risico op ongevallen en lekkages, zowel met water, olie of koolwaterstoffen.
Alle absorptiemiddelen die u nodig heeft bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste absorptiematerialen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de beste absorptiematerialen voor uw situatie. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.

Professionele absorptiematerialen

Er zijn meerdere goede redenen om absorptiematerialen te gebruiken. Om gladde vloeren te voorkomen, om de machines in goede staat te houden en om vervuiling te vermijden als gevolg van lekkages. De absorptiematerialen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn van hoge kwaliteit en hebben het vermogen om alle soorten vloeistoffen te absorberen in een industriële omgeving.
Absorptiemateriaal is geschikt om vloeistoffen makkelijk en snel te absorberen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u verschillende absorptiemiddelen, zoals absorptiekorrels, absorptiedoeken, absorptiesocks en absorptierollen. Vloeistoffen die kunnen worden geabsorbeerd zijn bijvoorbeeld olie, koelvloeistof, oplosmiddel, water, zuur of bijtende stoffen. Het gebruik van het juiste absorptiemiddel is essentieel om te voorkomen dat deze vloeistoffen zich verspreiden wanneer ze onverhoopt op de grond komen door een lek of door een omgevallen vat. Een gladde vloer of in aanraking komen met een gevaarlijke stof kan voor ongelukken zorgen.

Ruim assortiment absorptiematerialen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment absorptiematerialen tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestelt u regelmatig absorptiematerialen dan bent u bij DiscountOffice.nl zeker aan het juiste adres.

U kunt onder meer onderstaande absorptiematerialen bestellen:

Absorptiedoeken

Absorptiedoeken zijn te bestellen in een behandelde en een onbehandelde variant. Behandelde absorptiedoeken oftewel industrie absorptiedoeken kunnen oliehoudende vloeistoffen, water en niet-agressieve chemicaliën absorberen. De absorptiedoeken industrie absorberen 20x meer dan klei, zijn licht, makkelijk in gebruik en in een handomdraai te vervangen.
Wanneer u juist wilt dat de olie wordt gescheiden van het water, dan zijn onbehandelde absorptiedoeken geschikt. Deze absorptiedoeken Only Oil zijn waterafstotend en kunnen alle oliehoudende vloeistoffen absorberen. Ook zijn deze doeken binnen en buiten inzetbaar op land of in water. Uitermate geschikt om snel, volledig en milieuvriendelijk iedere olieverspilling weg te nemen.

Absorptierollen

Absorptierollen zijn vergelijkbaar met de onbehandelde doeken. Ze nemen dus oliehoudende vloeistoffen en agressieve chemicaliën op en stoten water af.

Absorptie socks

Absorptie socks Only Oil zijn waterafstotend en kunnen alle oliehoudende vloeistoffen absorberen. Ook zijn deze socks binnen en buiten inzetbaar op land of in water. Uitermate geschikt om snel, volledig en milieuvriendelijk iedere olieverspilling weg te nemen. De socks hebben een absorptiecapaciteit van 214 liter. De socks zijn gemakkelijk aan elkaar te koppen d.m.v. musketonhaken en hebben een sterk koord voor optimale trekkracht, waardoor het ideaal is om een dam op te werpen van elke gewenste lengte. De olie wordt tegelijkertijd gestopt en geabsorbeerd.

Absorptiekorrels

Absorptiekorrels nemen gemakkelijk drank, oliën, vetten, benzine, bloed, braaksel en andere petrochemische vloeistoffen op door het hoge absorberende vermogen van de korrels. De korrels blijven in een vaste vorm waardoor ze direct een anti slip laag vormen over de gemorste vlekken. De korrels zijn geschikt voor zowel grote als kleine vlekken.