Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Adapters

Adapters

Adapters bestellen

Bent u op zoek naar een adapter om uw laptop of computer aan te sluiten op een monitor, projector, tv of ander apparaat? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit adapters tegen een scherpe prijs.
Alle adapters zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Zo vindt u in het brede assortiment adapters onder meer USB-adapters, adapters voor in de auto, camera adapters, multiport adapters, DisplayPort adapters, HDMI adapters, video adapters en nog veel meer.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste adapter die u zoekt. Uw bestelling is in een paar stappen geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Mocht u van deze optie gebruik willen maken dan kunt u dit aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste adapters zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt in principe de volgende werkdag al bij u bezorgd.

DisplayPort adapter kopen?

Om video en audio over te brengen van een laptop of computer naar een beeldscherm zijn er in principe twee mogelijkheden, namelijk met HDMI of DisplayPort. HDMI is een aansluiting die signaal en beeld digitaal overbrengt. DisplayPort kan in tegenstelling tot HDMI 4 monitoren ondersteunen.
Met een kabel of DisplayPort adapter is het mogelijk om signalen om te zetten naar een ander signaal. DiscountOffice.nl biedt onderstaande opties:

  • DisplayPort naar VGA adapter
  • DisplayPort naar DVI adapter
  • DisplayPort naar HDMI adapter
  • Mini DisplayPort naar DisplayPort adapter

Multiport adapter bestellen?

Een multiport video adapter is voorzien van meerdere USB-poorten waardoor het mogelijk om extra randapparatuur aan te sluiten op uw laptop of computer, zoals een printer, muis of toetsenbord bijvoorbeeld:

  • Usb-c 3.1 Dual 4k Hdmi Video Adapter
  • Usb-c Multiport Adapter Met Hdmi En Vga

USB-C adapter nodig?

Met een USB-C adapter wordt een USB-signaal op uw laptop of MacBook eenvoudig omgezet naar een ander signaal. Met deze adapter kunt u uw laptop gemakkelijk aansluiten op elke VGA, HDMI of DVI monitor. Onderstaande adapters bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl:

  • USB-C naar VGA adapter
  • USB-C naar HDMI adapter
  • USB-C naar DVI adapter