Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalcontainers

Afvalcontainers

Andere benamingen: Kliko, Mobiele Afvalbak, Verrijdbare afvalbak

Afvalcontainers bestellen

Bent u op zoek naar de ideale afvalcontainer voor het verzamelen van grote hoeveelheden afval? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen afvalcontainers en kliko’s om uw afval op een efficiënte en duurzame manier in te zamelen. U bestelt bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig online de vuilniscontainer die het beste past bij uw behoeftes.
Heeft u een mobiele afvalcontainer nodig voor binnen of buiten? Voor op kantoor of in de werkplaats? U vindt bij DiscountOffice.nl altijd de juiste verrijdbare afvalbak voor elke toepassing in uw bedrijf.
Verreweg de meeste afvalcontainers zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst via DiscountOffice.nl dan wordt uw kliko meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Ruim aanbod afvalcontainers

DiscountOffice.nl biedt een gevarieerd aanbod zakelijke afvalcontainers voor bedrijven, zorginstellingen, gemeenten, restaurants, kantoren en scholen en meer. Voor elk gebruik bestelt u bij DiscountOffice.nl eenvoudig en voordelig de rolcontainer voor afval die u zoekt. Door het ruime aanbod bestelt u bij DiscountOffice.nl in één keer alle mobiele afvalcontainers die u nodig heeft voor uw organisatie. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar dit levert u ook een aanzienlijke kostenbesparing op.
Wilt u een minicontainer 120 Liter bestellen? DiscountOffice.nl levert de bekende minicontainers in verschillende uitvoeringen, zoals 120 liter, 240 liter en 360 liter.
Bent u op zoek naar een oplossing voor het inzamelen van grotere hoeveelheden afval? Een grote verrijdbare vuilcontainer is een goede keuze. De constructie met 4 wielen zorgt er voor dat de afvalcontainer gemakkelijk te verplaatsen is. Bij DiscountOffice.nl vindt u mobiele afvalcontainers met een inhoud vanaf 600 liter tot wel 1100 liter. U kunt kiezen uit stalen vuilcontainers en kunststof afvalcontainers. Afvalcontainers van staal zijn geschikt voor het inzamelen van brandgevaarlijke stoffen en oliehoudend afval. Kunststof rolcontainers zijn gemaakt van duurzaam en stevig kunststof, lichter in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Ideale oplossing voor afvalscheiding

De afvalcontainers uit het assortiment bij DiscountOffice.nl zijn een ideale oplossing voor het gescheiden inzamelen van uw zakelijk afval. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat het scheiden van uw bedrijfsafval een fluitje van een cent wordt. De kleuren helpen u en uw medewerkers met het gemakkelijk scheiden van papier-, plastic- en gft-afval. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook verschillende recycling afvalbakken met verschillende uitvoeringen deksels, zoals een speciale flessenopening.

Afvalcontainers met hoge kortingen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u de afvalcontainers die u zoekt altijd met hoge kortingen. U vindt bij DiscountOffice.nl naast vuilcontainers van de bekende topmerken Rubbermaid en Vepabins ook voordelige afvalcontainers van het huismerk DIscountOffice. Betaalbare afvalbakken in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Heeft u meerdere afvalcontainers nodig? Door de staffelprijzen bent u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing op uw inkoop.