Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gescheiden afvalbakken

Gescheiden afvalbakken

Verwante categorie: Afvalbakken

Andere benamingen: Gescheiden afvalbak, Afvalscheidingsbak, Afvalscheidingsunit

Gescheiden afvalbakken

Vindt u het belangrijk om ook op uw bedrijf of kantoor afval te scheiden? DiscountOffice.nl biedt verschillende mogelijkheden om al uw bedrijfsafval duurzaam in te zamelen. Uit het ruime assortiment gescheiden afvalbakken kunt u kiezen voor gescheiden afvalbakken voor op kantoor en voor in de werkplaats. U kiest gemakkelijk en snel de gescheiden afvalbak die het beste past bij uw behoeften en bestelt voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste gescheiden afvalbakken kunnen uit voorraad worden geleverd. Bestelt u vandaag nog via DiscountOffice.nl de gescheiden afvalbak van uw keuze dan wordt deze meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Afval scheiden op kantoor

Thuis lukt het al aardig om uw afval te scheiden, maar hoe is het op uw kantoor of bedrijf geregeld? Dagelijks worden op kantoor en in de werkplaats grote hoeveelheden afval geproduceerd. Door ook in de werkomgeving afval te scheiden kunnen veel waardevolle materialen gerecycled worden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar levert u ook een financieel voordeel op.
Met de gescheiden afvalbakken uit het assortiment van DiscountOffice.nl is het niet ingewikkeld om ook op kantoor voor duurzaam te gaan. Een gescheiden afvalbak is uitermate geschikt voor het inzamelen van verschillende soorten afval op één centrale plek. In één afvalbak zitten meerdere afvalbakken zodat u gemakkelijk papier, gft-afval en plastic apart kunt inzamelen. U hoeft niet langer op meerdere plekken te zijn om uw afval te scheiden en zo wordt afval scheiden een fluitje van een cent.

Bent u op zoek naar een duo afvalbak? DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen gescheiden afvalbakken zoals een duo afvalbak met twee compartimenten of een trio afvalbak met drie aparte afvalbakken. U bestelt eenvoudig en voordelig online. De gescheiden duo en trio afvalbakken zijn te verkrijgen in verschillende formaten en materialen. Ga voor duurzaam en kies uw favoriete pedaalemmer voor gescheiden afval gemakkelijk en snel via DiscountOffice.nl.

Tips voor afvalscheiding

Binnen het uitgebreide assortiment afvalbakken van DiscountOffice.nl kiest u werkelijk voor elke afdeling in uw bedrijf of organisatie de juiste afvalbak. Voor op kantoor, naast het bureau, in de bedrijfskantine, in de werkplaats of bij de entree. Door te kiezen voor gescheiden afvalbakken wordt het uw medewerkers wel heel makkelijk gemaakt om afval te scheiden. Breng de afvalstromen binnen uw bedrijf in kaart, zodat u de daarvoor geschikte afvalbakken koopt. Plaats de gescheiden afvalbakken op strategische plekken, zorg voor voldoende gescheiden afvalbakken en laat de afvalbakken regelmatig legen. Geef bovendien duidelijk aan welk afval in welke afvalbak mag.

Topkwaliteit afvalbakken voor gescheiden afval

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit gescheiden afvalemmers van onder meer de bekende merken Brabantia, Vepa Bins, Rubbermaid en Hailo met hoge kortingen. Daarnaast kunt u ook veel besparen door te kiezen voor een gescheiden afvalbak van het huismerk DiscountOffice. Gebruiksvriendelijke afvalbakken in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding geschikt voor langdurig gebruik.
Wilt u meerdere gescheiden afvalbakken bestellen? Neem contact op met onze facilitaire specialist voor een advies op maat.