Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalzakhouders

Afvalzakhouders

Andere benamingen: Afvalzakstandaard, Vuilniszakhouder, Wandzakhouder

Afvalzakhouders bestellen

Bent u op zoek naar een afvalzakhouder voor het verzamelen van uw bedrijfsafval? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment afvalzakhouders voor buiten en voor binnen. Voor gebruik bij gemeenten, in restaurants en in grote bedrijven zijn afvalverzamelaars een eenvoudige en hygiënische oplossing voor uw afval. U bestelt de juiste afvalzakhouder gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden kiest u altijd de zakhouder die het beste aansluit bij uw wensen.

Afvalzakhouders voor professionele toepassingen

Een afvalzakhouder is eigenlijk is simpele uitvoering van de standaard vuilnisbak. Het bestaat meestal uit slechts een frame waaraan de afvalzak bevestigd wordt. Afvalzakhouders kunnen voorzien zijn van poten, verrijdbaar zijn of aan de muur bevestigd worden. Voor iedere situatie vindt u bij DiscountOffice.nl de afvalzakhouder die u nodig heeft.
Afvalzakhouders zijn uitermate geschikt voor professionele toepassingen voor het dagelijks inzamelen van grote hoeveelheden vuilnis. U ziet ze dan ook veel in restaurantkeukens, in plantsoenen en in kantoorpanden. Afvalzakhouders zijn onopvallend door het simpele ontwerp waardoor ze weinig ruimte innemen.

Ruim assortiment afvalzakhouders

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze robuuste en functionele afvalzakhouders. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo zijn er modellen die slechts bestaan uit een ring die u aan een muur of een paal bevestigt. Deze wandzakhouders zijn leverbaar in verschillende kleuren met of zonder deksel. Een afvalzakhouder-ring die aan de muur gemonteerd is neemt weinig ruimte in en de vloer er onder blijft vrij.
Daarnaast levert DiscountOffice.nl verschillende staande modellen afvalzakhouders. Deze afvalstandaards zijn door het sterke stalen frame gemakkelijk te verplaatsen en kunnen overal worden neergezet. U kunt kiezen uit een eenvoudig model met een frame of uit afvalzakhouders met een stalen ombouw met of zonder deuren of een kunststof afvalzakhouder. Welke afvalzakstandaard u ook zoekt, u vindt altijd de juiste afvalzakhouder snel en voordelig bij DiscountOffice.nl. Een staande afvalzakhouder neemt wel meer ruimte in beslag.
Bent u op zoek naar een mobiele afvalzakhouder? Bestel dan een verrijdbare afvalzakhouder Saekko Boy met korting bij DiscountOffice.nl. Deze verrijdbare afvalzakhouder is leverbaar met of zonder deksel, handbediend of met een voetpedaal. De Saekko Boy is geschikt voor afvalzakken met een inhoud van 40 liter, 60 liter of 120 liter. Ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, verpleeghuizen, professionele keukens & kitchenettes, kantoren en meer.

Afval scheiden met afvalzakhouders

Wilt u uw bedrijfsafval scheiden? Bestel dan een afvalzakhouder met meerdere compartimenten via DiscountOffice.nl. In ons assortiment vindt u verschillende modellen afvalzakhouders die geschikt zijn voor afvalscheiding. Zoals een afvalverzamelaar van plaatstaal met een zelfsluitende inworpklep in verschillende kleuren zodat duidelijk is welk afval in de desbetreffende afvalbak hoort.
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor dubbele of 3-voudige afvalzakhouders met gekleurde deksels voor bijvoorbeeld plastic, papier en restafval. Op die manier is het voor iedereen duidelijk en kan uw afval gemakkelijker gerecycled worden.

Voordelige afvalzakhouders

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle uitvoeringen afvalzakhouders van topmerken zoals Vepabins met korting. Ook kunt u kiezen voor verschillende modellen afvalzakhouders van het huismerk DiscountOffice. Hiermee kunt u nog meer besparen op uw inkoop. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, zodat u bij bestelling van meerdere aantallen nog voordelig uit bent.