Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalzakken

Afvalzakken

Verwante categorie: Afvalbakken

Andere benamingen: Pedaalemmerzakken, Vuilniszakken

Afvalzakken bestellen

Bent u op zoek naar voordelige afvalzakken voor het inzamelen van al uw afval? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige plastic afvalzakken in alle afmetingen, diktes en uitvoeringen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden bestelt u gemakkelijk en snel online de vuilniszakken die het beste passen in uw afvalbakken. De afvalzakken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling met vuilniszakken via DiscountOffice.nl dan worden ze meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voor elk type afval een andere afvalzak

Het kiezen van de juiste afvalzak begint bij het beoordelen van het soort afval dat verzameld gaat worden. Zo zijn er veel verschillende soorten vuilniszakken, maar toch wordt nog veel de verkeerde zak gebruikt. Met gescheurde vuilniszakken tot gevolg, iets wat iedereen toch wil voorkomen.
Door de verschillende materialen waar afvalzakken van gemaakt kunnen zijn is het kiezen en kopen van de juiste afvalzak bij DiscountOffice.nl geen probleem. LDPE zakken zijn gemaakt van polyethyleen met een lage dichtheid en daardoor geschikt voor zwaarder of scherp afval. Voor lichter afval voldoen HDPE zakken van polyethyleen met een hoge dichtheid.
Daarnaast bepaalt de dikte van de afvalzak (het aantal micron) ook de sterkte van de afvalzak. Hoe hoger het aantal micron hoe dikker en steviger de vuilniszak. Voor onder meer gewoon huisafval of voor het scheiden van afval op kantoor kunt u een lichtere en kleinere afvalzak gebruiken dan voor het inzamelen van groter bedrijfsafval.

Ruim assortiment afvalzakken

Afvalzakken, vuilniszakken, pedaalemmerzakken, GFT-afvalzakken, Bio afvalzakken, bouwafvalzakken en nog veel meer. Welke afvalzak u ook nodig heeft, bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig voor elk type afval de juiste plastic afvalzak. Voor gebruik in verschillende soorten afvalbakken, voor gebruik in afvalcontainers, voor gebruik in afvalzakhouders en schoonmaakwagens DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment voor het efficiƫnt inzamelen van bedrijfsafval in elke omgeving. Of u nu een vuilniszak voor op kantoor of in de werkplaats wilt bestellen, u vindt altijd de beste afvalzakken tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.
DiscountOffice.nl biedt afvalzakken in veel verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit onder meer kleine pedaalemmerzakjes met een inhoud van 3 liter, de reguliere vuilniszakken voor huisafval van 60 liter, de containerafvalzakken met een inhoud van 120 of 240 liter. Zelfs grote afvalzakken met een inhoud van 1000 liter tot wel 2500 liter zijn beschikbaar bij DiscountOffice.nl.

Wilt u Komo vuilniszakken 60 liter bestellen? U vindt de bekende Komo vuilniszakken in verschillende diktes gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.
Naast de topmerken Komo, SimpleHuman, Vepabins en Brabantia biedt het huismerk DiscountOffice een hoogwaardig alternatief waarmee u zonder zorgen veel kunt besparen. Deze betaalbare vuilniszakken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geschikt voor probleemloos gebruik.
Bent u grootverbruiker? Door de staffelkortingen van DIscountOffice.nl bent u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Bestel vandaag nog uw afvalzakken bij DiscountOffice.nl en profiteer van dit inkoopvoordeel.