Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Agenda-omslagen

Agenda-omslagen

Verwante categorie: Agendavulling

Andere benamingen: Agendakaft, Organizer

Agenda organizer kopen

Bent u op zoek naar een organizer agenda? Bij DiscountOffice.nl vindt u organizers in verschillende maten en kleuren. De organizers worden ook wel agenda-omslagen genoemd en worden geleverd met de agendavulling voor het nieuwe jaar. Ieder jaar een gloednieuwe vulling maar de omslag kan meerdere jaren worden gebruikt. Een goedkope en duurzame oplossing voor het hebben van een papieren agenda. De agenda-omslagen zijn kwalitatief en kunnen tegen een stootje en zijn te bestellen in verschillende maten, kleuren en patronen. De omslagen hebben vaak nog handige opbergvakken voor bijvoorbeeld een pen, losse notitieblaadjes of zelfs een rekenmachine of smartphone. Een goede planning geeft rust in het hoofd en helpt u georganiseerd te werken. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment agenda-omslagen

Verschillende maten agenda-omslagen

DiscountOffice.nl biedt de agenda-omslagen aan van de merken Kalpa en Succes. Binnen de organizers zijn verschillende maten te verkrijgen. Bij Kalpa zijn er 5 maten die de maat van de vulling aangeven. De maten zijn van groot naar klein; A5, Personal, Senior, Pocket en Mini. De buitenmaat van de agenda-omslagen kunnen van elkaar afwijken en worden per artikel omschreven. De maat ‘Personal’ werd voorheen Standaard genoemd, de maat ‘Pocket’ werd voorheen Junior genoemd.
Bij Succes zijn er ook 5 formaten; Executive, Standaard, Senior, Junior en Mini. Model Cadiz is al jarenlang een bestseller van Succes. Deze organizers hebben een klassieke en zakelijke uitstraling en worden gemaakt van zacht rundleder. Deze organizers zijn te verkrijgen met of zonder sluitclip en in de kleuren zwart en bruin.

Voordelige agenda organizers

Hoewel steeds meer gewerkt wordt met een digitale agenda blijft een papieren agenda nog steeds heel populair. Bij DiscountOffice.nl bestelt u de agenda omslagen tegen scherpe prijzen. De meeste agenda’s zijn direct uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd, maar we adviseren u wel tijdig uw favoriete agenda te bestellen, want voor agenda’s geldt Op=Op. Heeft u meerdere exemplaren nodig voor uw bedrijf, school of instelling? Bij DiscountOffice.nl profiteert u van hoge kortingen door de reeds geldende staffelprijzen. Een slimme inkoper bestelt ook de agendavullingen, kalenders en planborden bij DiscountOffice.nl.