Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Agenda's en planning

Agenda's en planning

Agenda kopen?

Heeft u een agenda nodig voor op kantoor, thuis of school? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan agenda’s, planningsystemen, agenda-omslagen, agendavullingen en kalenders. U bestelt gemakkelijk en voordelig uw agenda online.

We adviseren u tijdig uw favoriete agenda te bestellen, want voor deze artikelen geldt Op=Op. Zo kunt u uw agenda’s het beste al in september online bestellen, dan weet u zeker dat er voldoende voorraad is. Met een agenda houdt u het overzicht en werkt u georganiseerd.

Of u nu op zoek bent naar een weekagenda, jaaragenda of schoolagenda, u vindt bij DiscountOffice.nl altijd de juiste agenda die u nodig heeft. U heeft een ruime keuze in agenda’s van de bekende merken Brepols, Ryam, Succes, Oxford, Sigel, Kalpa en meer. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Verschillende uitvoeringen

Agenda’s zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Zo zijn er diverse mogelijkheden qua indeling van de agenda. Wilt u een overzichtelijke agenda met veel ruimte om te schrijven? Dan kiest u voor een indeling van 1 dag per pagina. Andere populaire indelingen van agenda’s zijn: 1 dag per 2 pagina’s of 7 dagen per 2 pagina’s.

Ook varieert de looptijd per agenda: er zijn agenda’s voor een periode van een kalenderjaar, een schooljaar, 13 maanden, 16 maanden of 18 maanden. Het hangt er maar net van af voor welk doel u de agenda gaat gebruiken.

Agenda’s zijn in verschillende formaten leverbaar. Naast een agenda in A4, A5 of A6 formaat kunt u ook kiezen voor een handzame zakagenda die u gemakkelijk bij u kunt dragen.

Ook qua materialen en kleuren is er een ruim aanbod. Wij leveren agenda’s van kunstleer, echt leer, van karton of geplastificeerd. En in veel verschillende kleuren: zwart, bruin, blauw, bordeaux, grijs, groen en nog veel meer.

Agenda-omslag, agendavulling of kalender

Naast complete agenda’s kunt u ook kiezen voor een agenda-omslag met losse vullingen. Dan hoeft u alleen een nieuwe vulling aan te schaffen. Let wel goed op of u een agendavulling kiest die past in uw organizer. Wij leveren alle agendavullingen van de bekende merken, bijvoorbeeld de inhoud voor de Succes Executive of Junior agenda.

Bij DiscountOffice.nl koopt u niet alleen uw agenda gemakkelijk en voordelig online, maar ook voor een agenda-omslag, agendavulling of kalender kunt u bij ons terecht!