Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Akoestische Panelen

Akoestische Panelen

Andere benamingen: Geluiddempende panelen

Akoestische panelen bestellen

Bent u op zoek naar een snelle en voordelige oplossing voor het verbeteren van de akoestiek op uw kantoor? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende uitvoeringen akoestische panelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Met akoestische panelen creëert u meer rust op het kantoor. De panelen absorberen geluid waardoor geluidsoverlast voorkomen wordt en de medewerkers zich beter kunnen concentreren.
De akoestische panelen zijn kant- en klaar en worden direct uit voorraad geleverd. De panelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren, hierdoor vindt u zeker voor elke kantoorinrichting een bijpassend paneel. De akoestische panelen zijn een mooie stijlvolle en uiterst functionele oplossing op elk kantoor.

Verbeter de akoestiek op uw kantoor

Als u met meerdere mensen samen in één kantoorruimte werkt kan het een lawaaierige omgeving zijn met veel omgevingsgeluiden. Een slechte akoestiek vermindert de concentratie, gezondheid en productiviteit.
Vooral in open kantoortuinen of in industriële panden wordt het geluid vaak als hinderlijk ervaren tijdens het werken. Zeker wanneer er veel gebeld wordt werken stemmen en nagalm zeer storend.
Met geluiddempende panelen is de akoestiek in de werkomgeving zeer snel te verbeteren. De akoestische panelen absorberen het geluid, waardoor er in een rustige omgeving beter en langer geconcentreerd gewerkt kan worden.

Verschillende uitvoeringen akoestische panelen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod akoestische panelen. Het assortiment bestaat uit producten met verschillende toepassingen, zoals plafondhangers, bureauschermen, vrijstaande delen, wandtegels en plafondhangers.
Alle producten zijn in maximaal 4 kleuren verkrijgbaar die zich uitstekend laten combineren, zoals grijs, geel, petrol en antraciet.
De panelen zijn niet alleen heel functioneel, ze hebben ook nog eens een mooi design. Door de panelen onderling te combineren kunt u zelf allerlei creatieve patronen creëren, waardoor ze ook een mooie aanvulling op het interieur zijn.
De akoestische panelen hebben een paneeldikte van 18 mm met een geluiddempingswaarde van NRC 0,6. Het vilten materiaal is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor het een duurzaam product is. Ook zijn ze geschikt om als prikbord te gebruiken.
U kunt kiezen om de panelen aan de wand of aan het plafond te bevestigen, er wordt montagemateriaal meegeleverd voor zowel systeemplafond als vast plafond. De horizontale ophang is in hoogte verstelbaar tot maximaal 2 meter onder het plafond.
De akoestische scheidingsschermen zijn te bestellen in een hangende of staande uitvoering. De hangende schermen kunnen ook besteld worden in vilt met een doorkijkpatroon waarmee u de ruimtelijkheid van de ruimte kunt behouden.
De bureau scheidingsschermen kunnen eenvoudig op het bureau worden geplaatst zodat er een veilige en rustige werkplek wordt gecreëerd.

Hoogwaardige akoestische panelen met korting kopen

De hoogwaardige panelen worden geleverd door Smit Visual. De panelen worden in Nederland geproduceerd en worden direct uit de fabriek geleverd. Topkwaliteit tegen een scherpe prijs.
Heeft u meerdere panelen nodig voor een complete inrichting van uw kantoor? Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere panelen nog voordeliger uit.