Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

As- Papierbakken

As- Papierbakken

Andere benamingen: Combi-asbak, Staande Asbak

As-papierbak bestellen

Wilt u een as-papierbak bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige as-en papierbakken in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. U bestelt de combi-asbak die u nodig heeft gemakkelijk en snel online via DiscountOffice.nl. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor de as-papierbakken snel geleverd kunnen worden. Plaats vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Asbak of afvalbak

Doordat door de internationale wetgeving niet langer binnen gerookt mag worden is het gebruikelijk geworden dat uw bezoekers en/of personeel buiten gaan roken. Om ervoor te zorgen dat de omgeving netjes blijft en er geen rondslingerende sigarettenpeuken achterblijven is een asbak voor buiten een goede oplossing. Omdat u naast sigarettenpeuken ook te maken heeft met klein afval zoals papiertjes e.d. is de aanschaf van een gecombineerde as- en afvalbak een aanrader. Want waarom een aparte asbak en een aparte afvalbak bestellen als u ook een gecombineerde asbak kunt bestellen bij DiscountOffice.nl.
Een as-papierbak is een multifunctionele oplossing om uw lobby, entree of de directe omgeving van uw bedrijf schoon te houden. Door het eenvoudige ontwerp neemt een combi-asbak weinig ruimte in en is het een handige oplossing om uw entree netjes te houden zonder dat er zwerfafval rond slingert. Bij DiscountOffice.nl kunt u as- en papierbakken bestellen in verschillende uitvoeringen. Voor elke situatie bestelt u gemakkelijk en voordelig de as- en afvalbak die voldoet aan uw wensen.

Ruim assortiment as-papierbakken

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreide keuze in as-papierbakken die geschikt zijn voor buiten. De afvalbakken met asbak zijn gemaakt van robuuste materialen zoals roestvrij staal en staalplaat met poedercoating waardoor ze in weer en wind geplaatst kunnen worden. De as-papierbakken zijn brandveilig en vlamdovend en zijn gemakkelijk schoon te houden.
Bent u op zoek naar een as-papierbak voor aan de wand, een staand model, met of zonder overkapping? Bij DiscountOffice.nl kunt u binnen het ruime assortiment combi-asbakken kiezen uit verschillende modellen voor aan de muur of staande modellen, in veel verschillende afmetingen en kleuren. Zoals onder meer zwart, rood, blauw, antraciet en rvs. Zo vindt u voor elke entree een stijlvolle as- en afvalbak gemakkelijk en voordelig online bij DIscountOffice.nl.

Inkoopvoordeel bij meerdere stuks

Wilt u meerdere as-papierbakken bestellen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u bij een bestelling van meerdere stuks veel besparen op uw inkoop. Profiteer ook van deze aantrekkelijke korting.