Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Asbakken

Asbakken

Andere benamingen: Tafelasbak, Wandasbak

Asbakken bestellen

Bent u op zoek naar professionele asbakken? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een gevarieerd aanbod asbakken tegen scherpe prijzen voor elk bedrijf of organisatie. Via de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig en snel online uw favoriete asbak bij DiscountOffice.nl. Door de ruime voorraden in de magazijnen worden de asbakken snel geleverd. Bestelt u vandaag nog de asbakken bij DiscountOffice.nl dan worden ze vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Asbakken voor binnen en buiten

Vroeger was het nog normaal dat er binnen in kantines, wachtruimtes en overige bedrijfsruimtes gerookt werd. Tegenwoordig is het verboden om binnen in openbare ruimtes te roken en vindt roken buiten plaats of in speciale rookcabines. Om deze ruimte en/of de entree of directe omgeving van uw bedrijf netjes te houden blijft een goede asbak een gemakkelijke en voordelig oplossing. Er moet immers wel een as- en of afvalbak aanwezig zijn voor de rokers om de sigaretten peuken weg te kunnen gooien. Door de aanwezigheid van een asbak is dit een kleine moeite. En blijft de omgeving of ruimte schoon, hetgeen ook weer een belangrijke bijdrage vormt voor de professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Uiteraard zorgt een juiste asbak er ook voor dat smeulende sigaretten peuken geen brandgevaar vormen.
DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze in asbakken voor zowel binnen als buiten. U bestelt de asbak die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online.

Verschillende soorten asbakken

Asbakken, tafelasbakken, wandasbakken of peukenzuilen online bestellen? U vindt de juiste asbak voordelig en snel bij DiscountOffice.nl.
Bent u op zoek naar een asbak voor op tafel? Tafelasbakken zijn kleine eenvoudige asbakken meestal in een ronde vorm die weinig ruimte innemen op tafel. DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen tafelasbakken die niet alleen nuttig zijn maar ook zeker een mooie en stijlvolle accessoire zijn voor de rookruimte. U kunt kiezen uit een ronde asbak van glas, geborsteld rvs of staalplaat met een gekleurde poedercoating.
Ook levert DIscountOffice.nl speciale veiligheidsasbakken die zijn voorzien van een brede rand waardoor de sigarettenpeuken er niet uit kunnen vallen.

Asbakken met korting

Heeft u als bedrijf, organisatie of horeca meerdere asbakken nodig? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u als grootverbruiker nog voordeliger uit. Bestel meerdere aantallen en u profiteert optimaal van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.