Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Audio/Video-converters

Audio/Video-converters

Andere benamingen: Audio/Video adapter, Audio/Video kabel

Audio/Video-converters bestellen

Wilt u uw laptop of computer aansluiten op een beamer of VGA monitor voor een power point presentatie, om video’s af te spelen of een tweede monitor aan te sluiten? Dan is een audio video convertor een voordelige oplossing voor het omzetten van en naar verschillende typen videosignalen!
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment audio video converters die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Denk aan Displayport naar Hdmi converter, Displayport naar VGA converter of HDMI naar VGA converter.
Met behulp van de handige filterwoorden bestelt u snel de beste audio video converter die u nodig heeft. Vervolgens is uw bestelling in een paar eenvoudige stappen afgerond. De betaling geschiedt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste audio video converters zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje vaak de volgende werkdag al.

Op rekening kopen

Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit aanvragen tijdens het plaatsen van uw eerste bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account zodat u op rekening kunt kopen.
Een ander voordeel om via DiscountOffice.nl te bestellen zijn onze staffelprijzen. Voor veel artikelen waaronder ook computer accessoires, zoals kabels en adapters, hanteren wij staffelkorting zodat u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent.

DisplayPort - HDMI

DisplayPort is een veelgebruikte videostandaard in computers en laptops, terwijl op TV’s, projectors, beamers en monitoren vaak een HDMI aansluiting zit. Om deze apparaten met elkaar te verbinden is een kabel, een adapter of een converter een betaalbare oplossing om de beeld- en geluidsignalen om te zetten en kunt u zonder problemen uw laptop of computer aansluiten op een beamer of monitor. Een audio video converter is makkelijk in gebruik, er is geen software nodig.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een DisplayPort apparaat met een HDMI apparaat te verbinden, u kunt een adapter of een kabel gebruiken.
Wilt u uw laptop met DisplayPort aansluiten op een TV of monitor met HDMI aansluiting? Een DisplayPort naar HDMI kabel zorgt ervoor dat u de beeld- en geluidsignalen kunt streamen op een groter scherm.
Een audio video converter of adapter is nodig wanneer een DisplayPort signaal omgezet moet worden naar een ander hoogwaardig digitaal signaal, bijvoorbeeld een DisplayPort naar HDMI adapter. Met deze adapter wordt zowel beeld als geluid overgebracht in de beste kwaliteit.
Tegenwoordig werken ook steeds meer beamers met USB-c in plaats van HDMI, DiscountOffice.nl biedt ook hiervoor een ruim aanbod, zoals een USB-C naar HDMI kabel of adapter.