Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Barcode etiketten

Barcode etiketten

Andere benamingen: Barcode stickers, QR code stickers, QR code etiketten

Barcode etiketten kopen

Bent u op zoek naar barcode etiketten voor het printen van QR-codes? DiscountOffice.nl heeft verschillende formaten barcode etiketten in het assortiment en zijn erg scherp geprijsd. De barcode etiketten zijn ondoorzichtig voor optimale leesbaarheid bij het scannen.

Het gebruik van QR barcode etiketten

De barcode etiketten zijn speciaal geschikt voor QR-codes. QR-codes worden vaak gebruikt om URL’s aan te bieden, dit wordt ook wel mobile tagging genoemd. Wanneer u bijvoorbeeld een catalogus wil verzenden, kunt u een QR-code er op plakken om zo nog meer informatie mee te geven. Of bij het verzenden van een artikel kunt u een QR-code met de gebruiksaanwijzing op het artikel plakken. Dit scheelt een hoop papier doordat een papieren handleiding niet meer nodig is.
Door een Qr-code sticker op uw catalogi of productverpakking te plakken voorziet u uw klant van nog meer informatie. Uw klant kan gemakkelijk de benodigde informatie terug vinden door enkel de code te scannen. Ook erg handig bij het archiveren om op een ordner een QR-code te plakken. Door de code te scannen kunt u de inhoud ook digitaal terug vinden.

Kwalitatieve barcode etiketten

De barcode etiketten bij DiscountOffice.nl zijn geschikt voor alle laser- en inkjetprinters, kopieerapparaten, kleurenlaserprinters en kleurenkopieerapparaten. Bij alle barcode etiketten is gratis software te downloaden voor hulp bij het opmaken van de etiketten. De barcode etiketten zijn voorzien van oplosmiddelvrije contactlijm en zijn daardoor PEFC- of FSC-gecertificeerd. Dankzij de veiligheidsrand rondom worden de etiketten storingvrij verwerkt. Barcode etiketten zijn er van het merk Avery of Herma. Beide merken bieden kwalitatieve etiketten met goede kleefkracht en zijn makkelijk te printen dankzij de te downloaden templates.

Voordelige barcode etiketten

De barcode etiketten zijn bij DiscountOffice.nl erg scherp geprijsd. Er zijn al staffelprijzen van toepassing bij afname vanaf 2 of meer verpakkingen. De barcode etiketten zijn veelal uit voorraad leverbaar en hebben daardoor een gemiddelde levertijd van 1 à 2 werkdagen.