Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Barcode scanners

× Let op: de barcode scanners worden zonder kabel geleverd!

Barcode scanners

Andere benamingen: Barcode lezer, Streepjescodescanners

Barcode scanners bestellen

Een goedkope barcode scanner kopen? DiscountOffice.nl biedt u veel keuze! Binnen het assortiment barcode scanners vindt u verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
1D barcode scanners zijn uitermate geschikt voor het snel scannen van standaard barcodes. 2D barcode scanners zijn uitermate geschikt voor het snel scannen van 2D barcodes zoals QR codes, Datamatrix codes of Aztek codes. Naast de bedrade handscanner kunt u ook kiezen voor een draadloze handscanner of een handsfree handscanner.
De handige filterwoorden helpen u met gemak de beste barcode scanner te bestellen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste barcode scanner zijn snel leverbaar. Plaatst u vandaag nog een bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Topkwaliteit betrouwbare barcode scanners

Barcodes of streepjescodes zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Naast supermarkten en winkels wordt ook in het ziekenhuis, op kantoren en in de industrie steeds meer gebruik gemaakt van barcodes. Voor het scannen van prijzen, patiëntendossiers, documenten en onderdelen.
De scanners om dergelijke codes te kunnen lezen en decoderen worden steeds vaker toegepast en vindt u dan ook op menig werkplek al terug. Naast een toetsenbord en muis kan ook een barcode scanner eenvoudig aan de PC gekoppeld worden zonder dat speciale software vereist is.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u barcode scanners van de topmerken Zebra, Honeywell, Motorola en Datalogic die u met hoge kortingen online kunt kopen. Heeft u meerdere barcode scanners nodig? Door onze staffelprijzen ontvangt u vaak nog extra korting en kunt u flink besparen op uw inkoop.

Ruim assortiment barcode scanners

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod barcode scanners tegen een scherpe prijs. U kunt onder meer kiezen uit een handheld barcode scanner met USB-kabel, een draadloze barcode scanner of een vaste barcode scanner.
Wilt u een 1D barcode scanner bestellen? Naast 1D barcode scanners kunt u ook 2D barcode scanners bestellen bij DiscountOffice.nl, deze barcode scanners zijn geschikt voor onder meer QR-codes.
Verder is het belangrijk om rekening te houden met de afstand waarop het apparaat een code moet kunnen herkennen evenals de snelheid.
De meeste werkplekken worden barcode scanners mobiel gebruikt, met kabel of draadloos. Houdt hierbij rekening met de lengte van de kabel. Daarbij is het ook fijn als een mobiele barcode scanner comfortabel in de hand ligt. DiscountOffice.nl is het juiste adres voor ergonomische barcode scanners.