Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bekerbakken

Bekerbakken

Bekerbakken bestellen

Bent u op zoek naar een handige afvalbak voor het inzamelen van bekers? Een bekerbak is de ideale oplossing! Een bekerbak zorgt ervoor dat u op een centrale plaats uw restafval kunt inzamelen bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of in de keuken. DiscountOffice.nl biedt verschillende bekerbakken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De bekerbakken zijn uit voorraad leverbaar, waardoor ze een korte levertijd hebben. Bestelt u vandaag nog uw bestelling bekerbakken bij DiscountOffice.nl dan worden ze meestal de volgende werkdag al bij u geleverd.

Bekerbakken voor afvalscheiding

Wordt er op uw bedrijf of in uw organisatie veel koffie en water gedronken uit plastic bekers? Bestel een handige bekerinzamelaar bij DiscountOffice.nl en u kunt op een eenvoudige manier plastic afval inzamelen. Nog een groot voordeel van het apart inzamelen van plastic bekers is dat uw normale afvalbak niet meer vochtig wordt en u heeft geen last meer van rondslingerende plastic bekertjes! Zo blijft de bedrijfskantine netjes en opgeruimd.

Verschillende modellen bekerbakken

Een bekerbak is vergelijkbaar met een normale afvalbak alleen is deze voorzien van een kunststof inzet of deksel voor bekers waardoor het inzamelen wel heel makkelijk wordt. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit bekerbakken met één opening of meerdere openingen. Door de ronde openingen passen de bekers er precies doorheen. In de bekerverzamelaars kunt u zowel plastic als kartonnen drinkbekers verzamelen. Een bekerbak is een eenvoudige maar hoogwaardige oplossing voor het gescheiden inzamelen van afval.
DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit bekerbakken met een inhoud van 50 liter, 60 liter of 87 liter. Zo bestelt u altijd gemakkelijk en snel de bekerbak die het beste past bij uw gebruik.

Slim Jim afvalcontainers

De hoogwaardige Slim Jim afvalcontainers van Rubbermaid zijn speciaal ontworpen voor het gescheiden inzamelen van uw afval. U bestelt bij DiscounOffice.nl simpelweg een afvalbak met de door u gewenste inhoud en kiest een bijpassend deksel voor het afval dat u gaat inzamelen. Zo kunt u onder meer kiezen voor een deksel met een opening voor bekers, een deksel met een flessenopening of een deksel met een sleuf voor papier. De Slim Jim containers zijn voorzien van luchtsleuven waardoor het uitnemen van de afvalzak uiterst efficiënt en tijdbesparend is. Kortom: een fluitje van een cent. Door het praktische ontwerp neemt de Slim Jim afvalcontainer weinig ruimte in en kan dus ook in kleinere ruimtes gebruikt worden.
Ook levert DiscountOffice.nl bekerbakken waarin de bekers gestapeld worden opgevangen in speciale bekerbuizen. De robuuste bekerbak EnvirocupXL van Vepa Bins is voorzien van 6 grote openingen met in het midden ook een reservoir voor het opvangen van vloeistoffen. De ultieme oplossing voor het inzamelen van verschillende afvalstromen.

Bekerbakken met korting

Wilt u meerdere bekerbakken bestellen? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen. Dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs! Profiteer ook van dit inkoopvoordeel en bestel snel uw koffiebekerverzamelaar via DiscountOffice.nl.