Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bijzetkasten

Bijzetkasten

Bijzetkasten bestellen

Bent u op zoek naar een lage kantoorkast voor uw kantoor? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod bijzetkasten die weinig ruimte innemen maar toch veel opbergruimte bieden. Een bijzetkast is een kleinere kast die u gemakkelijk ergens bij kunt plaatsen. Een bijzetkast wordt ook wel een dressoir kast genoemd.
DiscountOffice.nl biedt veel verschillende mogelijkheden, u kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en indelingen. Voor elk interieur vindt u de bijzetkast die perfect aansluit op uw wensen. De meeste bijzetkasten worden snel geleverd tegen een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder meer uit bijzetkasten, kantoorkasten, apothekerskasten en kantoorstellingen.
De handige selectiemogelijkheden helpen u met het kiezen van de beste bijzetkast. Heeft u uw favoriete kast gevonden, dan betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Multifunctionele kantoorkasten

Een overzichtelijk en opgeruimd kantoor? Met een kantoorkast of bijzetkast zorgt u altijd voor een opgeruimde werkplek. Bijvoorbeeld voor het opruimen van klantendossiers, jaaradministratie, facturen of andere documenten, een bijzetkast is een efficiënte en betaalbare oplossing om alles in op te ruimen. Geschikt voor het kantoor, thuiskantoor, werkplaats of magazijn.
Bijzetkasten kunnen tevens worden gebruikt als scheidingswand om werkplekken af te scheiden. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voor elke werkomgeving de beste kantoorkast.
Hoogwaardige kantoorkasten gemaakt van sterke en robuuste materialen die geschikt zijn voor jarenlang intensief gebruik, zoals hout met een melamine coating. Hierdoor zijn de kasten uitstekend bestand tegen krassen. U bestelt de kantoorkasten gemakkelijk en voordelig online.

Ruim assortiment bijzetkasten

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze bijzetkasten in diverse uitvoeringen. Door het ruime aanbod in kleuren en materialen kunt u altijd een bijzetkast vinden die perfect past bij de rest van uw kantoorinrichting, hierdoor kunt u één geheel maken van uw kantoorruimte.

Onderstaande kasten kunt u bij DiscountOffice.nl bestellen:

Apothekerskast

Een apothekerskast is smal en dieper dan een standaard kantoorkast of ladeblok. Hierdoor zijn apothekerskasten ideaal om naast uw werkplek te plaatsen. De dossiers of andere kleinere artikelen kunt u eenvoudig via de zijkant pakken. De deur is volledig uittrekbaar, waardoor de legborden van voor tot achter bereikbaar zijn. Een apothekerskast is een ideale ruimteverdeler en opbergruimte ineen. Bij DiscountOffice.nl kunt u de apothekerskasten zelf geheel samenstellen. Het meubelprogramma bestaat uit verschillende modules.

Bijzetkast

Lage bijzetkasten in verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren. Voorzien van één legbord en twee legborden. Gemaakt van hoogwaardige staal en voorzien van een veiligheidscilinderslot. Ook losse afdekplaten te bestellen voor een luxe afwerking.

Kantoorstelling

Met de kantoorstelling opbouwelementen kunt u geheel naar eigen wens uw ideale kantoorkast samenstellen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij onze kantoormeubel specialist.

Caddy

Bent u op zoek naar een verrijdbare bijzetkast? Dan is een caddy de beste keuze. Voorzien van een omhoog opende klapdeur. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.