Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Boetseerklei

Boetseerklei

Andere benamingen: Boetseerpasta, Hobby klei

Boetseerklei bestellen

Boetseerpasta is een zelfdrogende klei en hoeft dus niet in een oven gebakken te worden. Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment boetseerklei voor zowel volwassenen als kinderen. Voor gebruik op school, de kinderopvang, het atelier of thuis, voor elke toepassing vindt u de beste boetseerklei bij DiscountOffice.nl, gemakkelijk en voordelig online te bestellen.
Het assortiment boetseerklei bestaat uit verschillende soorten en kleuren klei, zoals boetseerklei, boetseerpasta, Fimo klei, Foam Clay en meer. Dankzij de handige filterwoorden selecteert u snel de juiste klei die u zoekt.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een school, instelling of bedrijf dan kunt u ook achteraf betalen.
De meeste boetseerklei is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling boetseerklei via DiscountOffice.nl en u kunt meestal de volgende dag al creatief aan de slag.

Zelfhardende klei

Boetseerklei is klei die zelfhardend is. Deze zelfdrogende klei is meestal wit of terracotta, nadat het kunstwerk hard geworden is kan het nog beschilderd of versierd worden. Boetseerklei wordt vaak gebruikt door kinderen om leuke cadeautjes te maken. Andere leuke ideeën met boetseerklei zijn bijvoorbeeld om hand- of voetafdrukken te maken met boetseerklei.
De boetseerklei die u online kunt kopen bij DiscountOffice.nl is ideaal voor kunst, vrije tijd en hobby, maar ook uitermate geschikt voor pedagogische doeleinden om te knutselen op kinderdagverblijven of op school.
Kleien stimuleert de creativiteit, de fantasie, het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek van kinderen. Maar ook voor volwassen is kleien een ontspannende bezigheid, door lekker met de handen bezig te zijn is er geen ruimte om te piekeren en kunt u beter met stress omgaan.

Ruim assortiment boetseerklei

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze boetseerklei die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen. U kunt onder meer kiezen uit:

Boetseerpasta

Boetseerpasta blijft soepel en goed kneedbaar. Het is gemakkelijk in gebruik, wordt soepel door contact met de handen. Droogt niet uit. Boetseerklei is goed te verven.

Kinderklei

Kinderklei is zacht en goed kneedbaar, ook als het een tijdje buiten de verpakking ligt. Het voordeel van kinderklei is dat het uitwasbaar is.

Fimo klei

Fimo klei was de eerste boetseerklei die in de oven kon worden uitgehard. Deze ovenhardende boetseerklei is ideaal voor kunst, hobby en voor gebruik op school. Fimo klei is geschikt voor iedereen die creatief bezig wilt zijn, in een handomdraai kunnen de mooiste geschenken, decoraties en objecten gemodelleerd worden. Bij DiscountOffice.nl kunt u Fimo klei in diverse kleuren bestellen, zoals wit, roest of ivoor. Of in handige assortimentsverpakkingen met verschillende kleuren.

Foam klei

Foam Clay is zelfhardend boetseermateriaal dat bestaat uit kleine foam balletjes gebonden door een gekleurde putty. Hierdoor kan er mee geboetseerd worden als klei. De foam klei is te bestellen in diverse prachtige kleuren, ook geschikt voor het versieren van ondergronden en objecten.

Klei gereedschappen

Wilt u kleigereedschappen bestellen? Ook vindt u bij DiscountOffice.nl diverse boetseergereedschappen die u tegen een scherpe prijs kunt bestellen, denk aan spatels, boetseerhoutjes en vormpjes in verschillende uitvoeringen.