Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureauwanden

Bureauwanden

Andere benamingen: Bureauscherm, Bureau scheidingswand

Bureauwanden bestellen

Met een bureauwand creëert u meer rust op het kantoor. De bureauschermen absorberen geluid waardoor geluidsoverlast voorkomen wordt en de medewerkers zich beter kunnen concentreren.
DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod bureauwanden in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Met klemmen bevestigt u de bureauwanden eenvoudig aan het bureau. De bureauschermen met houders of voeten kunnen op het bureau geplaatst worden.
De meeste bureauschermen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel geleverd worden. U bestelt de bureau scheidingswanden gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste bureauwand die u zoekt.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Akoestisch bureauscherm

Waar veel mensen samenwerken in een kantoorruimte kan het lawaaierig zijn met veel omgevingsgeluiden, dit gaat ten koste van de concentratie, gezondheid en productiviteit. Een akoestisch bureauscherm is een eenvoudige en betaalbare oplossing om de akoestiek te verbeteren. Met een bureau scheidingswand creëert u meer privacy, de werkplekken worden immers van elkaar gescheiden met een paneel.
Zeker wanneer er op de werkplekken veel wordt getelefoneerd, is een akoestische scheidingswand onmisbaar om geluidsoverlast te voorkomen. De akoestische vulling in het paneel absorbeert het geluid, waardoor de medewerkers rustiger kunnen werken.

Een veilige en hygiënische werkplek

Een bureau afscheiding heeft niet alleen een akoestische functie, de bureau scheidingswanden zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een veilige en hygiënische werkplek. Ze zijn uitstekend in te zetten als spatscherm tussen de bureaus.
Een bureauwand is een eenvoudige manier om werkplekken te scheiden, ze creëren een persoonlijke ruimte rondom het bureau, maar geven toch de mogelijkheid om veilig te kunnen samenwerken en communiceren.
Daarnaast zorgt een bureauwand voor privacy omdat niet iedereen op het scherm kan meekijken.

Keuze uit verschillende oppervlakken

Bij DiscountOffice.nl kunt u binnen het uitgebreide aanbod bureau scheidingswanden kiezen uit verschillende oppervlakken, zoals stof, plexiglas en whiteboard.
De akoestische bureauschermen zijn gemaakt van stof waarop u ook notities met punaises kunt prikken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor een stijlvolle werkomgeving, zoals beige, blauw, rood of grijs.
Daarnaast kunt u kiezen uit een oppervlakken van transparant plexiglas of een whiteboard oppervlak van gelakt staal of geëmailleerd staal. Het voordeel van deze gladde oppervlakken is dat ze goed te reinigen zijn en de groei en vermenigvuldiging van bacteriën en ziektekiemen voorkomen.

Bureauwanden in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert topkwaliteit bureauwanden die u met hoge kortingen online kunt kopen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus heeft u meerdere wanden nodig voor uw gehele kantoor dan kunt u profiteren van nog eens extra korting. Bestel bij DiscountOffice.nl alles voor een complete kantoorinrichting en u realiseert een aanzienlijke kostenbesparing.