Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

CD/DVD labeling

CD/DVD labeling

Andere benamingen: Blue Ray Etiketten, Cd Etiketten, DVD Etiketten

CD/DVD etiketten kopen

DiscountOffice.nl heeft alles voor uw cd of dvd. De cd/dvd etiketten zijn rond met een uitsparing in het midden zodat deze precies op een cd of dvd past. Maar ook voor VHS- en zip-diskettes heeft DiscountOffice.nl de juiste etiketten in het assortiment. Naast de etiketten voor op de cd of dvd heeft DiscountOffice.nl ook de inlegvellen voor de cd- of dvd case. Het gehele assortiment vindt u in de categorie CD/DVD labeling.

Een mooie herinnering

Heeft u mooie vakantiefoto’s genomen? Of wilt u de bruiloft foto’s met vrienden en familie delen? Door de foto’s digitaal te bewaren op een DVD, kunt u de foto’s of andere bestanden gemakkelijk delen met anderen. Door het gebruik van een dvd etiket kunt u duidelijk maken wat er op de dvd te zien is. Of heeft u nog een VHS-band van vroeger? Ook hiervoor geldt dat u door middel van een etiket duidelijk kan maken wat er op de cassette te zien is. Met de gratis software, welke online te downloaden is, kunt u het etiket ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste plek wordt geprint.

Verschillende eigenschappen

De cd/dvd etiketten zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo heeft u de keuze uit glans of mat papier, 116 mm of 117mm en classic size of fullsize. Bij classic size is de binnenste ring transparant. Bij fullsize kunt u ook de binnenste ring, waardoor meer oppervlak, bedrukken. Opaak of opaqua uitvoering betekent dat de etiketten absoluut ondoorzichtig zijn. Hierdoor schijnen de cd-opdrukken niet door.
De cd- en dvd etiketten zijn veelal geschikt voor alle soorten printers. Bij sommige etiketten wordt specifiek aangegeven voor welk type printer deze is bedoeld. Let hier op bij de aanschaf van cd/dvd etiketten.

Voordelige CD/DVD etiketten

Bij DiscountOffice.nl vindt u alles voor het bedrukken van cd, dvd, VHS- of zip-diskette. Ook de recordable cd’s en dvd’s of de cases heeft DiscountOffice.nl in het assortiment. De etiketten en andere toebehoren zijn veelal uit voorraad leverbaar en daardoor heeft u de bestelling vaak de volgende dag al in huis. U geniet van korting door middel van de staffelprijzen bij afname van meerdere stuks.