Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dameshygiëne

Dameshygiëne

Andere benamingen: Toilethygiëne, Hygiënezakjesdispensers

Dameshygiëne artikelen bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle artikelen die een discrete en hygiënische oplossing bieden voor een schoon en fris damestoilet. Bijvoorbeeld damesverbandzak dispensers, hygiënezakjes en dameshygiënebakken.
Het is belangrijk om uw sanitaire ruimtes te voorzien van alle gemakken waaronder een dames hygiëne afvalbak, u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals kunststof of rvs. Hierdoor vindt u zeker via DiscountOffice.nl een bijpassende dames hygiënebak voor elke toiletinrichting.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig binnen het ruime assortiment het juiste artikel dat u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt ook op rekening bestellen bij DiscountOffice.nl. Wilt u achteraf betalen? U kunt dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste dameshygiëne artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling heeft u vaak de volgende werkdag al in huis.

Een hygiënisch damestoilet

Een goed ingerichte toiletruimte draagt bij aan de professionele uitstraling van uw organisatie. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw bezoekers en klanten is een schoon en opgeruimd toilet gewenst.
Naast een schone hygiënische ruimte is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw toiletruimte van alle gemakken voorzien is. Dat wil zeggen voldoende zeep, handdoekjes en toiletpapier.
Daarnaast zorgt een dameshygiënebak in de nabijheid voor een verhoogde hygiëne en gebruiksgemak. Voor extra hygiëne zorgt u ook voor hygiëne zakjes, bijvoorbeeld in een handige hygiënezakjes dispenser. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elk toilet een geschikte dameshygiënebox en bijpassende hygiëne zakjes dispenser.

Ruime keuze dameshygiëne artikelen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor alle dameshygiëne artikelen die u met hoge kortingen eenvoudig online kunt bestellen. Heeft u meerdere toiletruimtes in te richten? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Zo kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop van uw facilitaire artikelen.

Onderstaande artikelen kunt u vinden in het assortiment:

Dameshygiëne afvalbak

Bij DiscountOffice.nl vindt u dameshygiënebakken in verschillende uitvoeringen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kunststof of rvs. Leverbaar in diverse kleuren.

Hygiëne zakjes

Voor extra hygiëne zijn damesverbandzakjes aan te bevelen. Dit is een discrete manier om damesverband hygiënisch en effectief weg te gooien, zodat uw toiletruimte netjes en steriel blijft. De hygiëne zakjes zijn te bestellen in plastic of papieren uitvoeringen.

Hygiëne zakjes dispenser damesverbandzakhouder

Bestel bij DiscountOffice.nl hoogwaardige en duurzame dispensers voor jarenlang comfort en gemak.