Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dekenkisten

Dekenkisten

Andere benamingen: Garderobekast, Lockerkast

Dekenkisten bestellen

Bent u op zoek naar professionele garderobekasten met zitbank? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment dekenkisten voor elke kleedruimte. Binnen dit assortiment kunt u onder meer kiezen uit dekenkisten, garderobekasten met bank en lockerkasten met bank, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de juiste kleedkamerkast die u zoekt. U kunt filteren op model, uitvoering, indeling en kleur. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Kwalitatief goede garderobekasten

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige garderobekasten met zitbank voor elke kleedruimte. Het ontwerp van deze bankkasten zorgt voor een effectieve ventilatie en droging van de kleding. De garderobe kasten zijn geschikt voor elke werkplaats, autobedrijf, politiekantoor, kazerne of sportclub, overal waar uw bezoekers of medewerkers zich willen omkleden en de kleding veilig willen opruimen.
Door de doeltreffende luchtstroming is er geen ventilatieapparatuur noodzakelijk, zelfs bij kasten met onderbouw is goede ventilatie voor de hele binnenruimte gegarandeerd. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen en kleuren.

Ruim assortiment dekenkisten

De garderobekasten die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van een stevige plaatstaalconstructie, gemoffeld en gelast. De deuren zijn voorzien van ventilatiesleuven voor een effectieve ventilatie en droging van de kleding. De sleuven zorgen voor een doeltreffende luchtstroming waardoor geen extra ventilatieapparatuur noodzakelijk is. Zelfs bij de kasten die voorzien zijn van een onderbouw is goede ventilatie voor de hele binnenruimte gegarandeerd.
De dekenkisten kunnen worden besteld in verschillende uitvoeringen. Er zijn diverse opties waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld met hoedenplank, kledingstang, verschuifbare haken, handdoekhaakjes en meer. Kies voor een afsluitbare garderobekast met cilinderslot voor het veilig opbergen van de persoonlijke spullen.
De banken worden geleverd met houten of pvc (kunststof) latten. Voor extra veel opbergruimte kunt u ook kiezen voor de lockerkasten met ondergebouwde bank met opbergbox, ideaal voor het bewaren van de grotere spullen die niet in de garderobekast passen.
De keuze in materialen en kleuren is zeer uitgebreid. Het frame en de fronten zijn van staal met poedercoating in de kleuren lichtgrijs, antraciet, blauw en rood.

Garderobekasten in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert de garderobekasten met hoge kortingen. Heeft u meerdere garderobekasten voor uw kleedruimte nodig? Door onze staffelprijzen ontvangt u meestal extra korting bij een bestelling van meerdere kasten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop.