Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dossierkasten

Dossierkasten

Andere benamingen: Kantoorkast, Archiefkast

Dossierkasten bestellen

Wilt u een dossierkast of kantoorkast bestellen om alle documenten, dossiers en ordners op uw werkplek overzichtelijk op te ruimen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment dossierkasten, kantoorkasten en archiefkasten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, indelingen, materialen en kleuren zodat u altijd wel een perfecte kantoorkast kunt bestellen die perfect aansluit op uw wensen. Voor op de werkplek op kantoor, voor de thuiswerkplek of in het archief, u vindt de beste kantoorkasten tegen een scherpe prijs via DiscountOffice.nl.
U kiest snel de juiste dossierkast door gebruik te maken van de uitgebreide selectiemogelijkheden op de website. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens de bestelprocedure.
De meeste dossierkasten zijn snel te leveren en worden gratis bezorgd op het door u aangegeven afleveradres. Op uw bedrijf of direct bij de medewerker thuis, u kunt op uw account meerdere afleveradressen opgeven.

Voor een overzichtelijk kantoor

Op elk bedrijf wordt veel gewerkt met documenten en dossiers die u netjes en overzichtelijk wilt opruimen. Ruime kantoorkasten met voldoende opbergruimte zijn dan ook onmisbaar om uw werkplek overzichtelijk en georganiseerd te houden. Door alle kantoorbenodigdheden en ordners in een kast op te bergen houdt u overzicht en werkt u productiever.
Afhankelijk van de kantoorruimte en uw behoeften kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Wilt u een hoge dossierkast bestellen of een lage dossierkast? Een kantoorkast met schuifdeuren, met roldeuren of met glazen deuren? Met legborden en of met een hangmappenframe? Een documentkast met dubbele vleugeldeur of een archiefkast voor het veilig bewaren van belangrijke documenten? Voor elke werkplek vindt u bij DiscountOffice.nl de beste kantoorkast.

Ruim assortiment dossierkasten

Kantoorkasten zijn bij DiscountOffice.nl te bestellen in veel verschillende varianten. Door het uitgebreide aanbod in afmetingen, materialen en kleuren vindt u voor elke kantoorinrichting de perfect bijpassende kantoorkasten.
Hoge dossierkasten bieden extra veel ruimte voor een groot aantal dossiers. Zeker wanneer u kiest voor een hangmappenframe heeft u snel toegang tot veel dossiers. Lage dossierkasten nemen minder ruimte in en kunnen ook uitstekend gebruikt worden als afscheiding tussen de werkplek terwijl het open karakter van het kantoor gehandhaafd blijft.
Heeft u minder ruimte beschikbaar dan is een kantoorkast met roldeuren of schuifdeuren een ideale ruimtebesparende oplossing.
De dossierkasten zijn vervaardigd uit robuuste materialen zoals hout met een melamine coating of een stevige stalen constructie, hierdoor zijn de kantoorkasten geschikt voor dagelijks gebruik.
Kies voor een afsluitbare dossierkast voor het veilig opbergen van belangrijke stukken. Bij DiscountOffice.nl zijn de meeste dossierkast met een slot te bestellen.
Uiteraard kunt u de kantoorkasten in meerdere kleuren bestellen. Wilt u een zwarte dossierkast bestellen of gaat uw voorkeur uit naar een warme houten uitvoeringen zoals beuken, esdoorn of cherry? U vindt zeker de beste kantoorkast bij DiscountOffice.nl, snel online tegen een scherpe prijs te bestellen.

Dossierkasten in de aanbieding

U bestelt online altijd hoogwaardige dossierkasten met hoge kortingen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Heeft u meerdere kantoorkasten nodig voor uw bedrijf of organisatie dan kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop van uw kantoormeubilair.