Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Draaideurkasten

Draaideurkasten

Andere benamingen: Magazijnkasten, Archiefkasten, Kantoorkasten

Draaideurkast kopen

De voordeligste draaideurkasten vindt u in het brede assortiment van DiscountOffice.nl. De metalen archiefkasten zijn van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor het opbergen van mappen en documenten. De draaideurkasten zijn in alle soorten en maten te bestellen. De archiefkast is voorzien van legborden om al uw ordners of andere kantoorspullen in neer te zetten. Geschikt voor kantoorruimtes en bedrijfsruimtes, zoals archiefruimtes, opslagruimtes, magazijnen, garages, werkplaatsen en thuiswerkplekken.

Levering archiefkasten

De metalen archiefkasten worden geleverd inclusief legborden, het aantal legborden is afhankelijk van de afmeting van de archiefkast. De draaideurkasten zijn afsluitbaar met een slot waardoor u uw kantoormateriaal en ordners veilig kunt opbergen. De kasten worden gemonteerd geleverd achter 1e drempel van de 1e deur. Demontabele levering van de draaideurkast is op aanvraag mogelijk.

Assortiment metalen draaideurkasten

De stalen draaideurkasten zijn gemakkelijk afsluitbaar. De openslaande deuren zijn voorzien van een cilinderslot, waardoor u alles veilig kunt opbergen. De afsluitbare draaideurkasten zijn er in verschillende soorten en afmetingen. De meeste archiefkasten zijn grijs maar er zijn ook zwarte, rode of witte kantoorkasten. Het aantal legborden is verschillend, maar de planken zijn meestal wel in hoogte verstelbaar.

Waar moet u opletten bij het bestellen van een archiefkast?

  • Archiefkast met openslaande deuren:
  • Het is belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de archiefkast en de openslaande deuren. Het kantoor of de ruimte thuis moet groot genoeg zijn, zodat beide deuren goed kunnen worden geopend. Er zijn ook archiefkasten met één deur.

  • Archiefkast met slot:
  • De kantoorkasten zijn voorzien van een cilinderslot en twee sleutels. De afsluitbare draaideurkast is veilig om dossiers, documenten en andere kantoorspullen in op te bergen. Niet alle draaideurkasten zijn verankerd, deze informatie kunt u vinden op de productpagina.

  • Draaideurkast met planken:
  • De draaideurkasten bevatten legborden die op hoogte instelbaar zijn. De legborden verschillen in draagvermogen, meestal is het draagvermogen 110 kg per plank.

Naast draaideurkasten heeft DiscountOffice.nl een ruim aanbod kantoormeubilair. Er zijn onder andere ook dossierkasten, hangmappenkasten, roldeurkasten, bureaus, stoelen en nog veel meer. Alle artikelen zijn scherp geprijsd en gemakkelijk online te bestellen.

Archiefkast kortingen

De archiefkasten zijn voordelig en gemakkelijk te bestellen op DiscountOffice.nl. Er is gevarieerde collectie van verschillende draaideurkasten. Naast de kantoorkasten is er een breed assortiment van kantoorartikelen. Op veel artikelen kunt u hoge kortingen krijgen door meer dan één stuk te bestellen. Door de staffelprijzen kunnen grootgebruikers zoals, bedrijven, scholen, kantoren, magazijnen en andere instellingen voordelig inkopen.