Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Duo Bureau

Duo Bureau

Andere benamingen: Dubbel Bureau, Dubbele Werkplek, Duo Bureau

Duo bureau bestellen

Bent u op zoek naar een duo bureau? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze duo bureaus die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Een dubbele werkplek is de voordelige oplossing voor het creëren van de ideale werkomgeving voor meerdere personen.
De duo bureaus zijn in hoogte verstelbaar door middel van een slinger of elektrisch verstelbaar. Bij meerdere aantallen zijn extreem hoge kortingen mogelijk.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen en afmetingen. De handige selectiemogelijkheden helpen u met gemak het juiste duo bureau te bestellen dat het beste past bij uw wensen.
De meeste duo bureaus zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd, zodat u uw medewerkers snel kunt voorzien van een ergonomische werkplek.

Afwisselend staand en zittend werken

Door regelmatig van werkhouding te wisselen kunt u veel klachten voorkomen. Het menselijk lichaam is niet gebouwd om min of meer de hele dag in dezelfde houding te werken. Dit geldt voor zowel zittend als staand werken. Lang zitten verhoogt de kans op vervroegd overlijden, type 2 diabetes, hart- en vaatziektes, depressies, sommige vormen van kanker en klachten aan nek, schouders en rug.
Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken. Een wisselende werkhouding zorgt onder meer voor een betere doorbloeding, een snellere stofwisseling, een hogere concentratie en een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn.
DiscountOffice.nl levert diverse uitvoeringen zit sta bureaus voor een gezonde werkhouding, geschikt voor de werkplek op kantoor en voor de thuiswerkplek.

Duo werkplekken voor meerdere personen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen duo bureaus. Een duo bureau is een ideale optie wanneer u een compacte werkplek zoekt voor meerdere personen. Het ontwerp heeft een rustige uitstraling doordat een duo bureau bestaat uit één onderstel met daarop twee bureaubladen die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn.
Ook zijn de duo bureaus geschikt om te gebruiken voor een afgebakende werkplek zodat medewerkers op voldoende afstand van elkaar kunnen werken. Daarnaast is een duo werkplek voordeliger in aanschaf dan twee losse bureaus.

Duo bureau elektrisch

Met een verstelbaar duo bureau kunt u snel de juiste werkhouding instellen voor elke werknemer en eenvoudig staand en zitten werken afwisselen. DiscountOffice.nl levert ergonomische bureaus die elektrisch verstelbaar zijn of handmatig verstelbaar met een slinger.
Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau is een eenvoudige manier om zittend en staand werken af te wisselen. De ideale oplossing voor ergonomisch verantwoord werken! U drukt de knop in en uw bureau wordt versteld naar de juiste hoogte.

Ruime keuze duo bureaus

Het ruime assortiment duo bureaus is te bestellen in verschillende blad- en framekleuren, zoals diverse tinten eiken, havana/kers, wit of grijs. De metalen onderstellen zijn leverbaar in zwart, wit of of aluminium.
De elektrisch verstelbare bureaus zijn verstelbaar door middel van elektromotor. Het bedieningspaneel bevindt zich onder het bureaublad. De bureaus zijn uit te breiden met geheugen, kabellade en opzetwanden naar keuze.
Door de uitgebreide mogelijkheden vindt u bij DiscountOffice.nl het perfecte ergonomische bureau voor elke werkplek tegen een scherpe prijs.