Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elektrische bureaus

Elektrische bureaus

Andere benamingen: Elektrisch verstelbare bureaus, Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus, Zit-Sta Bureau

Elektrisch bureau bestellen

Op zoek naar een elektrisch verstelbaar bureau? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Uit het ruime aanbod elektrisch in hoogte verstelbare bureaus bestelt u gemakkelijk en voordelig online het perfecte elektrische bureau waarmee u zittend en staand werken eenvoudig kunt afwisselen.
Ook zijn elektrisch verstelbare bureaus uitermate geschikt voor flexibele werkplekken waarbij het bureau regelmatig gebruikt wordt door verschillende mensen met verschillende lengtes. Met één druk op de knop is de hoogte aan te passen aan de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker.

Lang zitten leidt tot gezondheidsrisico’s

Wist u dat Europese kantoormedewerkers elke dag gemiddeld 7 uur achter een computer, laptop of tablet zitten? Het menselijk lichaam is niet gebouwd om min of meer de hele dag in dezelfde houding te werken. Dit geldt voor zowel zittend als staand werken. Lang zitten verhoogt de kans op vervroegd overlijden, type 2 diabetes, hart- en vaatziektes, depressies, sommige vormen van kanker en klachten aan nek, schouders en rug. Daarom is het belangrijk om regelmatig van werkhouding te wisselen. Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau is een eenvoudige manier om zittend en staand werken af te wisselen. De ideale oplossing voor ergonomisch verantwoord werken!

Gezondheidsvoordelen van een zit-sta werkplek

Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken. Een wisselende werkhouding zorgt onder meer voor een betere doorbloeding, een snellere stofwisseling, een hogere concentratie en een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn. Bestel bij DiscountOffice.nl snel en voordelig online een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor uzelf of uw medewerkers en ervaar het verschil.

Ruim assortiment elektrisch verstelbare bureaus

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment zit-sta bureaus. De elektrisch verstelbare bureaus zijn te bestellen in verschillende formaten en in diverse blad- en framekleuren zodat ze in elke kantooromgeving passen. Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd wel een elektrisch zit-sta bureau dat perfect past in uw kantooromgeving.
Werkt u met meerdere collega’s op één werkplek? Het duo zit-sta bureau bestaat uit één frame dat los van elkaar in hoogte te verstellen is. Bij DiscountOffice.nl biedt duo zit-sta bureaus elektrisch in verschillende afmetingen en uitvoeringen. U bestelt de verstelbare bureaus gemakkelijk en snel online tegen hoge kortingen.
Kunt u niet vinden wat u zoekt binnen ons ruime assortiment? Onze afdeling klantenservice vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Scherpe prijzen

Heeft u voor meerdere werkplekken een elektrisch verstelbaar bureau nodig? Informeer naar onze scherpe prijzen. Bij het bestellen van meerdere stuks geven wij tientallen procenten korting! Bij het bestellen van meerdere stuks geven wij tientallen procenten korting!