Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rol etiketten

Rol etiketten

Andere benamingen: Etiketten op rol, Promotie Etiketten, Aanbiedings Etiketten

Rol etiketten bestellen

Bent u op zoek naar etiketten op rol? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Of u nu verzendetiketten, waarschuwingsetiketten of mooie sluitzegels zoekt, DiscountOffice.nl heeft ze allemaal op rol. Gemakkelijk online te bestellen en veelal uit voorraad leverbaar.
Etiketten op rol zijn te verkrijgen in handige dispensers voor los gebruik. Maar voor de verzendetiketten worden de etiketten op een rol geleverd welke geschikt zijn voor etiketten printers. Deze etiketten hebben een scheurrand na elk etiket zodat u deze makkelijk kan afscheuren.

Verschillende soorten etiketten op rol

DiscountOffice.nl heeft etiketten op rol in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er ronde etiketten in fluorescerende kleuren welke goed te gebruiken zijn om met kleurcodes te werken of iets extra te laten opvallen. Deze etiketten zijn te beschrijven en dus ook mogelijk om als korting stickers te gebruiken, maar ook voorbedrukte korting stickers zijn op rol te verkrijgen. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl ook markeringsetiketten zoals bijvoorbeeld smiley’s, pijlen en duimpjes. Wilt u iets breekbaars verzenden dan kunt u deze markeren met een fragile- of waarschuwingsetiket.
Naast deze etiketten zijn er ook de sluitzegels. Deze zijn te gebruiken om een klein pakketje of envelop dicht te plakken met een leuke zegel. De sluitzegels zijn er in verschillende kleuren en teksten te bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld de thema’s; Birthday, Hand made, Hugs and kisses, Love, Support, Thank you en Party Time. Het thema Pretty Things bevat teksten zoals “Enjoy”, “packed with love” en “Pretty things inside”. De sluitzegels zijn in de kleur-uitvoeringen kraft, pastel, zwart-wit en Metallic. Een cadeautje of pakketje wordt nog leuker door een mooie bijpassende sluitzegel.

Roletiketten scherp geprijsd

Bij DiscountOffice.nl vindt u de roletiketten tegen een scherpe prijs. Bij afname van grotere hoeveelheden wordt vaak al een staffelprijs gehanteerd. Bent u geïnteresseerd in grotere aantallen dan de staffelprijzen aangeven kunt u altijd een offerte aanvragen. U doet dit door op de knop “stel een vraag over dit artikel” te klikken. Veel van de roletiketten zijn uit voorraad leverbaar en hebben daardoor een snelle levertijd.