Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Eurobakkenwagens

Eurobakkenwagens

Andere benamingen: Magazijnbakkenwagens, Rolplateau’s voor eurobakken

Eurobakkenwagens zijn geschikt voor het gebruik met eurobakken of magazijnbakken. Ideaal voor kleine onderdelen voor uw productie of montage afdeling.

Eurobakkenwagen kopen?

Veel magazijnen werken met eurobakken, om deze veilig en gemakkelijk te vervoeren heeft DiscountOffice.nl eurobakkenwagens in het brede assortiment. Eurobakken kunnen u ondersteunen bij het uitsorteren en overzicht behouden van de inhoud. Hiervoor is een bijzetwagen of magazijnwagen voor eurobakken een handige oplossing. De magazijnwagens zijn in verschillende groottes en etages te bestellen. Op deze manier kunt u de juiste eurobakkenmagazijnwagen altijd vinden op DiscountOffice.nl. Naast het brede aanbod wordt uw bestelling snel geleverd en bent u voordelig uit.

Bijzetwagens voor eurobakken

Naast dat het erg handig is om gebruik te maken van bijzetwagens met eurobakken, verbetert dit ook het werkproces. Er kan efficiënter gewerkt worden door het sorteren van goederen in de eurobakken. Daarnaast zijn er ergonomische voordelen. Omdat de wagen verschillende etages heeft, kan dit rugklachten preventief voorkomen. Bij DiscountOffice.nl staat efficiënt werken hoog in het vaandel. U vindt bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig diverse hulpmiddelen die het mogelijk maken om ergonomisch te werken.

Magazijnwagens voor eurobakken

Magazijnmedewerkers werken graag met eurobakken voor een overzichtelijk en opgeruimd magazijn. Deze eurobakken hebben allemaal verschillende afmetingen. Daarvoor heeft DiscountOffice.nl een breed assortiment zodat u altijd wel een magazijnwagen kunt bestellen die geschikt is voor de eurobakken waarmee u werkt. In ons assortiment heeft u keuze in 3, 4, 6, 8, 12, 15 of 16 magazijnbakken.

Rolplateau online kopen?

Naast de eurobakwagens, hebben wij ook rolplateau’s die u onder andere kunt gebruiken om uw eurobakken op te vervoeren. Er is keuze tussen een plateauwagen met een open frame of met een houtenplaat. DiscountOffice.nl is scherp geprijsd en u kunt korting krijgen, wanneer er grotere volumes worden afgenomen.

Aanbiedingen Eurobakkenwagens

Bij DiscountOffice.nl heeft u altijd korting door middel van de staffelprijzen. Maar daarnaast staan er ook aanbiedingen op de webshop. Door de scherpe prijzen over het gehele assortiment bent u gemiddeld onderaan de streep altijd het voordeligst uit. Door het brede assortiment kunt u alle bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier online bestellen, voor op kantoor, voor de thuiswerkplek, voor de kantine en voor het magazijn.