Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijnartikelen


Magazijnartikelen

Magazijnartikelen bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en snel online al uw magazijnartikelen. Door het uitgebreide assortiment magazijnartikelen vindt u bij ons op één plek ook alles voor uw magazijn of werkplaats. U bestelt makkelijk en voordelig al uw magazijnartikelen direct mee met uw kantoorartikelen. Zo bespaart u nog meer op uw inkoop: u koopt bij ons op één plek al uw benodigdheden voor kantoor, werkplaats en magazijn. Makkelijk online bestellen en tegen scherpe prijzen. En direct uit voorraad leverbaar.

Breed assortiment magazijnartikelen

Het is belangrijk om goed te bedenken welke werkzaamheden in uw magazijn voorkomen, hoe u de werkplaats wilt inrichten en welke logistieke processen plaatsvinden in uw magazijn. Een goed ingericht magazijn maakt de dagelijkse werkzaamheden makkelijker. Bovendien zorgt een goede werkplaatsuitrusting voor een toename van het werkplezier en productiviteit van de werknemers in het bedrijf.

Bij DiscountOffice.nl heeft u een uitgebreide keuze in het assortiment magazijnartikelen. Naast artikelen voor het terrein, transportmateriaal, verpakkings- en verzendartikelen koopt u ook alle werkplaatsartikelen en alles voor de werkplaatsinrichting eenvoudig en voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Veilig bedrijfsterrein

Ook voor alle benodigdheden voor op het terrein bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Niet alleen artikelen voor terreinafbakening, maar ook voor markering, signalering en waarschuwing voor gevaarlijke situaties. Denk bijvoorbeeld aan pylonen, afzetpalen, aanrijdbeveiligingen, parkeerbeugels en meer.

Intern transportmateriaal

Interne transportmiddelen zorgen ervoor dat het logistieke proces optimaal verloopt. Voor elk transportprobleem vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste oplossing. Op zoek naar een magazijnwagen? U vindt bij DiscountOffice.nl voor elk gebruik de juiste magazijnwagen, plateauwagen, steekwagen en tafelwagen.

Verpakkingsmateriaal nodig?

Voor het verpakken en verzenden van goederen uit het magazijn hebben wij een ruim aanbod aan verpakkingsmaterialen en verzendartikelen. Denk aan verzenddozen, wikkelfolie, verpakkingstapes, weegschalen, snijapparaten, vouwmachines en meer. Kostenbesparing door een slimme en efficiënte werkplaatsinrichting Een slim en efficiënt ingericht magazijn maakt absoluut het verschil. Met de juiste werkplaatsartikelen zorgt u voor orde en overzicht. Het gebruik van stapelbakken, ladekasten, magazijnstellingen, rolkrukjes en ladders zorgt ervoor dat werknemers veilig en ergonomisch kunnen werken en gemakkelijk het juiste gereedschap kunnen vinden.

Op zoek naar een magazijnstelling? De modulaire magazijnstellingen van DiscountOffice bieden de u de mogelijkheid om een kostenefficiënt opbergsysteem te creëren. Het systeem bestaat uit basis- en aanbouwstellingen waardoor ze eenvoudig uit te breiden zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling klantenservice.