Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Fijnschrijvers

Fijnschrijvers

Verwante categorie: Fijnschrijver vullingen

Andere benamingen: Fineliners, Rolschrijvers, Viltschrijver

Fijnschrijvers bestellen

Wilt u fineliners bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze fineliners van alle topmerken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Topkwaliteit fijnschrijvers van Pilot, Bic, Faber Castell, Rotring, Stabilo, Schneider, Staedtler en meer bekende merken.
Een fineliner is een viltstift die even dun schrijft als een balpen. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse merken, schrijfbreedtes en veel verschillende kleuren. U kunt uw voorkeuren selecteren per trefwoord, hierdoor is het mogelijk om binnen het enorme assortiment snel de juiste fijnschrijvers te bestellen.
De meeste fijnschrijvers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw favoriete fineliners via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Fineliners voor tekenen

Een fineliner of een fijnschrijver is een tekenpen met een punt van vilt. De schrijfbreedte varieert tussen 0.1 mm en 2.0 mm, de populairste fineliners hebben een schrijfbreedte van 0.4 mm.
Met fijnschrijvers kunt u mooie lijntekeningen maken met een stabiele lijndikte. Fineliners worden gebruikt door professionele tekenaars, illustratoren, grafici, technische tekenaars, kunstenaars en studenten. Fineliners worden ook veelgebruikt voor handlettering of bullet journaling.
Fineliners zijn te bestellen met watervaste inkt, zoals de Sakura Pigma Micron, maar er zijn ook fijnschrijvers op waterbasis zoals de Fineliner Pilot SW-PPF.

Ruime keuze fineliners

Wat zijn de beste fineliners? DiscountOffice.nl levert alle topmerken fineliners met hoge kortingen. Welke fineliner het meest voor u geschikt is is afhankelijk van uw gebruik en toepassing. Voor de professional en de hobbyist. Voor thuis, op kantoor, in de werkplaats of op school. Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de beste fineliners, gemakkelijk en snel online te bestellen.
DiscountOffice.nl biedt fijnschrijvers in alle kleuren. Naast fineliners zwart, rood, blauw en groen kunt u ook veel trendy kleuren zoals paars, roze, goud, zilver en turquoise via DiscountOffice.nl bestellen.
Tevens vindt u bij DiscountOffice.nl handige assortimentsverpakkingen met fineliners in meerdere kleuren.

Een greep uit ons assortiment fijnschrijvers:

  • Fineliner PILOT SW-PPF zwart
  • Fineliner STABILO point 88 zwart
  • Fineliner edding 1200 zwart 0.5-1.0mm
  • Fineliner Staedtler Pigment 308 zwart
  • Fineliner Paper Mate Flair original rood
  • Fineliner Sakura pigma micron zwart
  • Fineliner Schneider 967 blauw

Fineliners met korting bestellen

Voordelig al uw fineliners bestellen? DiscountOffice.nl verleent niet alleen hoge kortingen, ook hanteren wij speciaal voor grootverbruikers staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer besparen op uw inkoop.