Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Financiele rekenmachines

Financiele rekenmachines

Andere benamingen: Financiële calculator, Zakelijke calculator, Zakelijke rekenmachine

Financiële rekenmachines bestellen

Bent u op zoek naar een financiële rekenmachine? Financiële rekenmachines zijn bedoeld voor de echte finance professionals die dagelijks complexe berekeningen moeten uitvoeren zoals betalingen voor leningen, rentepercentages, conversies, standaarddeviatie, percentages en cashflows. DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod financiële rekenmachines en zakelijke calculators voor statistici, financiële professionals, managers en studenten, die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
Voor allerlei zakelijke en financiële berekeningen vindt u via DiscountOffice.nl de beste rekenmachine, ze zijn voorzien van diverse voorgeprogrammeerde functies waarmee lastige berekeningen snel kunnen worden uitgevoerd.
De handige filterwoorden helpen u met het bestellen van de juiste rekenmachine die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Wilt u van deze optie gebruik maken dan kunt u dit aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de financiële rekenmachines is uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw rekenmachine meestal de volgende werkdag al.

Rekenmachine voor financiële berekeningen

Een financiële rekenmachine is een onmisbaar hulpmiddel bij het oplossen van complexe berekeningen. Voor financiële professionals, voor scholieren op de middelbare school en voor studenten van economische en wetenschappelijke studies biedt DiscountOffice.nl hoogwaardige rekenmachines met tal van extra functies.
Financiële rekenmachines kunnen een display hebben dat bestaat uit een verschillend aantal regels. Bij DiscountOffice.nl vindt u calculators met een display van één regels en met twee regels. Het voordeel van twee regels is dat er meer overzicht is over de berekeningen. Naast de ingevoerde berekening ziet u ook het antwoord. Hierdoor kunt u eventuele fouten gemakkelijker opsporen.

Professionele financiële rekenmachines

DiscountOffice.nl levert alle bekende merken rekenmachines, zoals Texas Instruments, Casio, Canon, Citizen en meer. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen die onderling verschillen door de diversiteit aan functies, convector mogelijkheden en schermgrootte.
Eén van de meest bekende uitvoeringen is de rekenmachine TI-30 van Texas Instruments die u met hoge kortingen via DiscountOffice.nl kunt bestellen. Deze geavanceerde wetenschappelijke rekenmachine heeft een aantal krachtige functies zoals wiskundige notaties, de functietabellen en een 4-regelig scherm. Ideaal voor de beginperiode van het voortgezet/secundair onderwijs.

Rekenmachine voor onderwijs bestellen

Wilt u voor uw leerlingen op school een rekenmachines bestellen? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres! Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen op uw inkoop bij een grotere afname. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.