Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rekenmachines

Rekenmachines

Rekenmachines bestellen

Bent u op zoek naar een eenvoudige rekenmachine, een grote rekenmachine of een grafische rekenmachine? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment rekenmachines voor iedereen.
Voor gebruik op school, op kantoor, thuis of voor wetenschappelijk gebruik, u vindt binnen het uitgebreide aanbod rekenmachines van DiscountOffice.nl zeker de beste rekenmachine.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste rekenmachine die u zoekt. Vervolgens rondt u uw bestelling eenvoudig af. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever na ontvangst van uw bestelling betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u meteen aanvragen gedurende het bestelproces.
Het grootste deel van de rekenmachines is uit voorraad leverbaar en wordt razendsnel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u vaak de rekenmachine de volgende werkdag al in huis.

Snel berekeningen maken met een rekenmachine

Met een rekenmachine of calculator kunt u gemakkelijk berekeningen uitvoeren. Zeker als u regelmatig berekeningen maakt dan is een rekenmachine onmisbaar. Op kantoor ligt in elke bureaulade wel een rekenmachine. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit veel verschillende modellen, zoals bureau rekenmachines, wetenschappelijke en grafische rekenmachines, rekenmachines met of zonder telrol en meer.
Professionele rekenmachines van de topmerken Texas Instruments, Canon, Casio, Ibico, HP en Sharp die u met hoge kortingen online kunt kopen.
En heeft u meerdere rekenmachines nodig? Door onze staffelprijzen ontvangt u nog eens extra korting wanneer u via DiscountOffice.nl koopt. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van rekenmachines. Veel scholen bestellen alle rekenmachines voor hun leerlingen bij DiscountOffice.nl.

Ruime keuze rekenmachines

Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse modellen rekenmachines, met elk zijn eigen functies. Het ruime assortiment rekenmachines bestaat onder meer uit:

Bureaurekenmachines

Voor simpele berekeningen zijn bureaurekenmachines een voordelige oplossing. Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen zijn de belangrijkste functies. De meeste bureaurekenmachines laden zichzelf op door middel van zonnecellen.

Financiële rekenmachines

Financiële rekenmachines zijn bedoeld voor de echte finance professionals die dagelijks complexe berekeningen moeten uitvoeren zoals betalingen voor leningen, rentepercentages, conversies, standaarddeviatie, percentages en cashflows.

Grafische rekenmachines

Wilt u een grafische rekenmachine voor school bestellen? Een grafische rekenmachine is een uitgebreide calculator waarmee heel eenvoudig grafieken en overzichtelijke tabellen gemaakt kunnen worden. Ook kunnen er vergelijkingen mee opgelost worden en formules op bewaard worden.

Rekenmachines met telrol

Rekenmachines met een telrol worden vooral financiële berekeningen gebruikt op de afdeling administratie. U kunt marges en BTW berekenen, net als valuta’s omrekenen. Door de telrol kunt u uw berekeningen meteen afdrukken en is het gelijk duidelijk hoe uw kostenposten eruitzien.

Wetenschappelijke rekenmachines

DiscountOffice.nl is het juiste adres voor wetenschappelijke rekenmachines voor uw opleiding of beroep.

Zakcalculators

Met een zakrekenmachine kunt u in principe dezelfde berekeningen maken als met een bureaurekenmachine. Het verschil wordt veroorzaakt door het handzamere formaat. Zoals de naam al aangeeft kunt u de zakrekenmachine gemakkelijk meenemen.