Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flesjes Inkt

Flesjes Inkt

Flesjes inkt bestellen

Bent u op zoek naar flesjes Oost-indische inkt, tekeninkt of vulpeninkt? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze hoogwaardige inkt voor tekenen, kalligrafie, ontwerpen en meer creatieve toepassingen.
Voor gebruik op school, op kantoor, in de ontwerpstudio of voor thuis, iedereen vindt bij DiscountOffice.nl de juiste flesjes inkt. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen.
Met behulp van de selectiemogelijkheden bestelt u snel de inkt die u zoekt, u kunt onder meer selecteren op merk, type en kleur van de inkt.
De meeste inktflesjes zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Wat is Oost-indische inkt?

Oost-Indische of tekeninkt is een lichtechte diep zwarte inkt die veel gebruikt wordt voor tekenen, kalligraferen en airbrush. Oorspronkelijk uit China afkomstig.
Naast zwart is deze inkt ook in andere kleuren te verkrijgen. Het bestaat uit zeer fijne deeltjes koolstof dat met water gemengd is. Oost-indische inkt is uitermate geschikt voor kalligrafie en het aanbrengen van fijne details. De inkt kan gebruikt worden met een kroontjespen, maar ook met een aquarelpenseel. Na het opdrogen is Oost-indische inkt watervast.

Ruime keuze flesjes inkt

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit inktflesjes met korting. Professionele inkt van de bekende merken Talens, Aristo, Pelikan, Schneider en Amsterdam. Oorspronkelijk uit China afkomstig. Bent u grootverbruiker en heeft u meerdere flesjes inkt nodig voor uw school, opleiding of bedrijf? Door onze staffelkorting bent bij een bestelling van meerdere flesjes nog voordelig uit.

U kunt onderstaande soorten inkt via DiscountOffice.nl bestellen:

Ecoline inkt

Ecoline inkt wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt zoals handlettering, bullet journaling, illustraties, kalligrafie, modeontwerpen en productdesign. Bij elke toepassing zorgen de briljante kleuren altijd weer voor een levendig resultaat. Ecoline hecht prima op aquarelpapier, tekenpapier en karton.

Acryl inkt

Amsterdam acryl inkt is ideaal voor vele technieken, zoals kalligrafie, aquarel, airbrush en kan ook gebruikt worden met technische pennen. Acryl inkt is bekend om de hoge lichtechtheid en waterproof na droging.

Oost-Indische inkt

Oost-Indische inkt wordt veel gebruikt voor tekenen, kalligrafie en airbrush. Deze vertrouwde zwarte tekeninkt geeft een fraai diepzwart resultaat en is zeer lichtecht. Oost-Indische inkt is verdunbaar met water en na droging watervast. Geschikt voor vele soorten ondergronden zoals (technisch) tekenpapier, karton, polyesterfilm en calqueerpapier. Oost-Indische inkt kan op verschillende manieren aangebracht worden, bijvoorbeeld met een tekenpen of aquarelpenselen.