Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Fotopapier

Fotopapier

Andere benamingen: Glanzend fotopapier

Fotopapier bestellen

Op zoek naar mooi A4 glanzend fotopapier? Of wilt u fotopapier 10x15cm bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment fotopapier in alle formaten en kwaliteiten geschikt voor inkjet en laserprinters!
U bestelt gemakkelijk en voordelig online het beste fotopapier via DiscountOffice.nl. Binnen het enorm uitgebreide assortiment vindt u eenvoudig het juiste fotopapier met behulp van onze handige selectiemogelijkheden op de website. Zo kunt u onder meer selecteren op merk, formaat, dikte en kwaliteit van het fotopapier.
Uw bestelling is in een paar stappen snel afgerond. De betaling gebeurt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het meeste fotopapier is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt het fotopapier meestal de volgende werkdag al.

Verschillende soorten fotopapier

Fotopapier is speciaal geschikt voor het afdrukken van foto’s. Fotopapier is dikker dan normaal kopieerpapier en is voorzien van een extra laagje, hierdoor wordt voorkomen dat het papier gaat bobbelen of omkrullen.
Er bestaan verschillende soorten fotopapier, die elk een ander resultaat geven. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit mat fotopapier, matglanzend fotopapier, glossy of glanzend fotopapier en hoogglanzend fotopapier.
Deze verschillende afwerkingen hebben zowel voor- als nadelen. Glossy fotopapier geeft een hogere kwaliteit foto’s met meer kleur en details. Ook verbruikt glanzend fotopapier minder inkt. Het risico is wel dat vingerafdrukken meer zichtbaar zijn. Daarnaast droogt de inkt langzamer op glossy fotopapier.
Mat fotopapier voorkomt weerspiegeling, trekt geen stof aan en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar. Mat fotopapier zorgt voor minder kleur en details en is zeer geschikt voor foto’s met veel zachte of pastelkleuren. Mat of semi-mat fotopapier is zeer geschikt voor het afdrukken van zwart-wit foto’s.

Ruim assortiment fotopapier

Naast de keuze in afwerking van het fotopapier kunt u nog kiezen uit verschillende formaten en diktes van het fotopapier. Het standaard formaat is A4, daarnaast kunt u ook kiezen voor A3 of juist de gangbare maten voor foto’s 10x15cm en 13x18cm. Steeds populairder wordt het Zink fotopapier van Canon, print foto’s direct vanaf uw smartphone!

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

  • Fotopapier Quantore A4 195 Gram Glans 50vel
  • Hp Fotopapier Everyday Q5451a Glans A4 200 Gram
  • Fotopapier Brother Bp-71 A3 260 Gram Glossy 20vel
  • Inkjetpapier Canon PP-201 A4 260 gram glans 20vel
  • Fotopapier Canon Zink Zoemini ZP-2030 20vel

Topkwaliteit fotopapier in de aanbieding

DiscountOffIce.nl biedt professioneel fotopapier van onder meer de hoge kwaliteitsmerken HP, Canon, Epson en Brother met hoge kortingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende merken die een betaalbaar alternatief bieden met hun goede prijs-kwaliteitsverhouding, zoals het Quantore fotopapier.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van fotopapier.