Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Frankeeretiketten

Frankeeretiketten

Andere benamingen: Verzendetiketten, etiketten voor frankeermachine

Frankeeretiketten bestellen

Frankeeretiketten zijn er in 2 varianten; enkel of dubbel, in verschillende maten. De frankeeretiketten zijn te gebruiken voor het indirect frankeren van grote of dikke poststukken. De etiketten worden gemaakt van speciaal absorberend wit papier waardoor de stempel direct wordt gedrukt en niet meer kan worden uitgeveegd, dit maakt de frankeerstempel veegvast. Alle frankeeretiketten zijn post-technisch toegestaan en perfect te verwerken. Deze etiketten zijn gemakkelijk online te bestellen bij DiscountOffice.nl.

Frankeren van uw pakketten

Frankeren van uw pakketten gaat een stuk makkelijker door de frankeerstempel af te drukken op een frankeeretiket. Kies het juiste gewicht en bestemming op uw frankeermachine en druk gemakkelijk de stempel op het etiket. Het etiket plakt u vervolgens op het te verzenden pakket. De postvervoerder kan op deze manier makkelijk het pakket scannen en zorgen voor een goed verloop van het bezorgproces. De frankeeretiketten zijn geschikt voor alle gangbare frankeermachines en plakt perfect op brieven en pakketten. De etiketten staan garant voor een storingsvrije doorvoer, zijn vlekvrij en veegvast, hierdoor krijgt u een scherp afdrukresultaat. De frankeeretiketten hebben een betrouwbare kleefkracht.
De frankeeretiketten zijn geschikt voor zowel stempel-, thermische- en inkjetprinters. Door het gebruik van de frankeermachine kunt u een hoge oplage snel en gemakkelijk verwerken. De frankeeretiketten van Herma zijn erg milieuvriendelijk. Deze zijn namelijk chloorvrij gebleekt en er wordt oplosmiddelvrije lijm gebruikt. Hierdoor hebben zij het PEFC-certificaat gekregen.

Veel gebruikte frankeeretiketten

  • Frankeeretiket HERMA 4328 dubbel 130x40mm
  • Frankeeretiket Avery FLO1 140x38mm

De bovenstaande frankeeretiketten zijn de meest verkochte frankeeretiketten door de betrouwbare kleefkracht en de gangbare maatvoering. De etiketten zijn uit voorraad leverbaar en daardoor snel geleverd door DiscountOffice.nl.

Voordelige frankeeretiketten

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alles voor uw bedrijf gemakkelijk en snel online. Zo ook de scherp geprijsde frankeeretiketten. Bij aanschaf van meerdere verpakkingen wordt de prijs nog voordeliger door de staffelkortingen. Bij DiscountOffice.nl zorgen we voor een zo snel mogelijke levering, bij voldoende voorraad worden de etiketten vaak de volgende werkdag al geleverd.