Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Glasreiniging

Glasreiniging

Andere benamingen: Ruitenreinigers, Ramenwassen, Glazenwasmaterialen

Glazenwasmaterialen kopen

Bent u opzoek naar glazenwassersmaterialen voor uw glazenwassersbedrijf, winkel, kantoor, school of andere organisatie? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie glasreinigers om uw ramen optimaal schoon te maken. De glasreinigingsmiddelen zijn er in veel soorten zoals reinigingssprays, raamtrekkers, wisserrubbers, glasdoeken, inwashoezen, glazenwasser systemen en complete glasreinigingssets. Het gehele assortiment is voordelig en eenvoudig online te bestellen. Alle raamreinigers zijn meestal vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Assortiment glasreiniging

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment glasreinigingsartikelen voor zowel professionele glazenwassers als voor thuisgebruikers. Het brede aanbod bevat onder andere inwassers, raamwissers, telescoopstelen, glazenwasser sets, reinigingssprays en glasreinigingszeep.

Inwasser

Om uw ramen goed te kunnen reinigen moet het glas eerst goed worden ingewassen. Dit kunt u doen met een kwalitatief hoogwaardige inwasser uit het assortiment van DiscountOffice.nl. Daarnaast is de inwashoes ook los verkrijgbaar. De meest populaire inwassers zijn van het merk Unger. De inwassers en inwashoezen zijn voordelig bij DiscountOffice.nl te bestellen.

Raamwisser

Bent u opzoek naar een raamwisser? Raamwissers zijn er in veel soorten en maten. U kunt kiezen uit zacht of hard rubber en s-wissers, deze zijn te bestellen met een breedte maat van 15cm, 25cm, 35cm, 45cm of 55cm. Daarnaast kunt u het rubber ook vervangen dankzij de raamtrekkersrubbers die u ook in verschillende maten apart kunt bestellen.

Reinigingsspray

Glassprays zijn eenvoudig te gebruiken om uw ramen en separatieglas te reinigen. Meestal zijn deze reinigingssprays op alcoholbasis en droogt daardoor snel en streeploos op. Bij gebruik van reinigingssprays is het zeer belangrijk om goed de veiligheidsinformatie te lezen voor gebruik.

Glasreinigingsmiddel

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van glasbewassingszeep. U kunt kiezen voor een flacon van 500ml, 750ml, 1 liter of een can van 5 liter. De meest populaire glasreinigingsmiddelen zijn van Werner & Mertz, HG en Taski.

Topmerken

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig de A-merk glasreinigingsmiddelen bestellen zoals Unger, HG en Taski. Deze merken bieden de hoogste kwaliteit en worden door veel professionele glazenwassers gebruikt. Door te kiezen voor hoogwaardige glasreinigers worden uw ramen eenvoudig en grondig schoon.

Glasreiniging aanbieding

Bij DiscountOffice.nl zijn alle glasreinigingsartikelen voordelig te bestellen. Er is een uitgebreid aanbod glasreinigers zoals inwassers, raamwissers, reinigingssprays en glasreinigingsmiddelen. Daarnaast kunt u kiezen uit de toonaangevende topmerken zoals Unger, HG en Taski.

Het gehele glasreiniging assortiment van DiscountOffice.nl is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.