Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Golfkarton

Golfkarton

Andere benamingen: Knutselkarton

Golfkarton bestellen

Bent u op zoek naar gekleurd golfkarton om mee te knutselen? Bij DiscountOffice.nl koopt u online gemakkelijk en voordelig golfkarton in alle kleuren van de regenboog. Perfect om mee te knutselen op school, op het kinderdagverblijf of thuis. Binnen het assortiment golfkarton vindt u ook glitterkarton voor een speciaal resultaat.
Online bestellen via DiscountOffice.nl geeft meerdere voordelen. U bestelt niet alleen uw favoriete kleur golfkarton tegen een scherpe prijs, het knutselkarton wordt ook nog eens razendsnel geleverd. Meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag bij u bezorgd.
Veel scholen, kinderdagverblijven en instellingen hebben het bestelgemak van DiscountOffice.nl al ervaren. Naast het ruime assortiment, de scherpe prijzen en de snelle levertijden vormt ook de mogelijkheid om op rekening te kopen een belangrijk voordeel.

Knutselen met golfkarton

Knutsel golfkarton komt eigenlijk vanuit de verpakkingsindustrie, daar wordt golfkarton veelvuldig gebruikt omdat het licht, schokabsorberend en toch sterk is. Golfkarton bestaat namelijk uit minimaal twee lagen: één laag van vlak papier met een laag van gegolfd papier er op.
Omdat golfkarton ook goed buigt is het ook zeer geschikt om mee te knutselen. Het kan goed geknipt en geplakt worden waardoor het ideaal is om mooie knutselwerken te creëren, voor collages en presentaties. Gekleurd golfkarton wordt daarom veel gebruikt in het onderwijs.

Ruim assortiment golfkarton en glitterkarton

Bij DiscountOffice.nl vindt u een groot aanbod gekleurd golfkarton in vele kleuren. Ook handig zijn de assorti verpakkingen karton met meerdere kleuren in één pakket. Het golfkarton is verkrijgbaar in meerdere formaten, naast het standaard formaat 50x70 cm kunt u bij DiscountOffice.nl ook golfkarton in kleinere formaten bestellen zoals 25x35 cm of 35x50 cm.
Glitterkarton biedt DiscountOffice.nl in maar liefst 18 prachtige kleuren. Dit 300 grams glitterkarton heeft een formaat van 50x70 cm en is ideaal is voor verschillende decoratieve doe-het-zelfprojecten. Voor het maken van kerst decoraties, kaarten, uitnodigingen, reclame uitingen en nog veel meer.

Knutselkarton voor scholen

Bij DiscountOffice.nl bestellen scholen, kinderdagverblijven en instellingen knutselkarton zoals gekleurd golfkarton en glitterkarton tegen een scherpe prijs. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere hoeveelheden golfkarton nog voordeliger uit bent. Bestel al uw knutselmaterialen via DiscountOffice.nl en u bespaart aanzienlijk op uw inkoop.