Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handdrogers

Handdrogers

Andere benamingen: Handendrogers

Handdroger kopen

Bent u op zoek naar een handdroger? DiscountOffice.nl heeft een brede collectie handdrogers zoals hand-in handdrogers en drogers waar u uw handen onder kunt houden. Daarnaast bevat dit aanbod wandhaardrogers van hoge kwaliteit. De handdrogers zijn zeer geschikt voor gebruik in sanitaire ruimtes die veelvuldig gebruikt worden zoals de WC.

Uitgebreide collectie handdrogers

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment handdrogers. In dit aanbod vindt u handdrogers met HEPA filter, hands-in handdrogers, handdrogers in het wit en zwart en handdrogers automatisch of met knop. Ook vindt u haardrogers voor aan de muur voor zwembaden, campings, sportscholen of andere organisaties. De handdrogers zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen zoals zwart, wit, RVS en kunststof.

Hygiënische handdroog technologie

De handdroger is de laatste jaren flink geïnnoveerd. Door het toepassen van nieuwe technieken is de handdroger vele malen hygiënischer geworden. Zo zijn de meeste handdrogers nu automatisch en niet meer met een drukknop. Daarnaast is het luchtaanvoer systeem veranderd, de nieuwste generatie handdrogers bevatten een HEPA-filter om kruisbesmetting te voorkomen. Hierdoor kunt u uw handen hygiënisch drogen met gefilterd lucht.

Hygiënische handdroger met HEPA-filter

De HEPA-filter bestaat uit H13 Micro glasvezel papieren filter, Carbon filter, Beschermfolie, Kartonnen omhuizing en Foam afdichting. H13 is volgens EN1822:2009. Het filtert 99,95% van deeltjes groter dan 0,3 micron en is 100% vochtbestendig. De HEPA filter dient wel minimaal 1 keer per jaar vervangen te worden.

Beste handdroger voor horeca

Bent u op zoek naar een handdroger voor uw horecaonderneming? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan juiste adres. Bij DiscountOffice.nl vindt u de beste handdrogers en altijd voor een scherpe prijs. Voor horecaondernemingen is hygiëne zeer belangrijk, daarom is mogelijk de handdroger met een HEPA-filter een geschikte handdroger. Hieronder staan de meest favoriete handdroger modellen:

  • Handendroger Hands-in Wit Automatisch
  • Handendroger Hands-in Zwart Automatisch
  • Handendroger Hands-in RVS Look Automatisch

Handdroger aanbieding

Handdrogers bestelt u voordelig bij DiscountOffice.nl. Dankzij het zeer uitgebreide assortiment automatische handdrogers zit er altijd een geschikte handdroger voor u tussen. Daarnaast kunt u ook nog meer voordeel ontvangen door meerdere stuks te kopen. U kunt hiervoor een prijsopgave aanvragen op de productpagina. De leveringstijd is razendsnel. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.