Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hangmappenkasten

Hangmappenkasten

Andere benamingen: Hangmappenkast

Hangmappenkasten bestellen

Bent u op zoek naar een kantoorkast om al uw dossiers overzichtelijk in op te ruimen? Een hangmappenkast is de ideale oplossing. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod hangmappenkasten in diverse uitvoeringen.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online topkwaliteit hangmappenkasten. De hangmappenkasten zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen. De volledige gelaste stalen romp is vervaardigd uit de beste kwaliteit staal. De centraal afsluitbare laden met blokkeersysteem lopen soepel en stil dankzij de 100% uittrekbare telescoopgeleiding.
De hangmappenkasten zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de beste hangmappenkast die u zoekt. U kunt onder meer selecteren op het aantal lades, het aantal hangmappenframes en kleur. Zo weet u zeker dat u via DiscountOffice.nl direct de juiste dossierkast voor uw hangmappen bestelt.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Overzichtelijk alle hangmappen archiveren

Op elke werkplek waar u regelmatig met een groot aantal dossiers werkt is een hangmappenkast onmisbaar om overzicht te houden. Dossierkasten met een hangmappenframe hebben meerdere voordelen. Hangmappen zijn ideaal voor het opbergen van dossiers die u regelmatig nodig heeft. Een hangmap pakt u gemakkelijk uit de kast om er iets uit te pakken of er iets aan toe te voegen. Ze zijn ruimte besparend en overzichtelijk.
Er zijn twee verschillende type hangmappen, namelijk verticale hangmappen en laterale hangmappen. Wat is het verschil tussen een verticale hangmap en een laterale hangmap?
Bij een verticale hangmap zit het venster met de ruiterstrook aan de lange zijde van de hangmap. Een verticale hangmap wordt gebruikt voor het opbergen van dossiers in bijvoorbeeld een ladeblok onder het bureau of in een hangmappen trolley.
Een laterale hangmap heeft het venster aan de korte zijde van de map. Hierdoor zijn laterale hangmappen geschikt voor bijvoorbeeld een hangmappenkast zodat u direct in één oogopslag de inhoud kunt zien.

Ruim assortiment hangmappenkasten

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze hangmappenkasten met 1 of meerdere lades waarin u uw hangmappen kunt opruimen. De hangmappenkasten zijn vervaardigd uit stevig staal en voorzien van makkelijk uittrekbare lades die volledig uittrekbaar zijn om makkelijk bij uw dossiers te komen. De lades zijn afsluitbaar met een slot waardoor u de dossiers veilig kunt opbergen.
De hangmappenkasten zijn zowel voor A4 dossiers als folio dossiers geschikt, doordat u de breedte van de stalen geleider eenvoudig kunt aanpassen.
U kunt kiezen uit verschillende indelingen, met een hangmappenframe in elke lade of een combinatie van kleinere lades en een grote lade met een hangmappenframe.
De ladekasten voor hangmappen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat u voor elke ruimte bij DiscountOffice.nl de beste hangmappenkast kunt bestellen. Zo past een hangmappenkast met 2 laden bijvoorbeeld uitstekend onder uw bureau.
U kunt kiezen uit verschillende kleuren zodat de hangmappenkasten perfect passen bij de rest van uw kantoorinrichting. Bij DiscountOffice.nl kunt u hangmappenkasten bestellen in de standaardkleuren zwart, grijs of wit, maar ook in het blauw, rood of beige. Voor een warmere uitstraling kunt u ook kiezen voor een hangmappenkast in houten decor zoals beuken, esdoorn of kersen.

Hoogwaardige hangmappenkast met korting

DiscountOffice.nl biedt hoogwaardige hangmappenkast van Bisley, die u met hoge kortingen online kunt bestellen. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze hangmappenkasten van het huismerk DiscountOffice in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De hangmappenkasten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor langdurig intensief gebruik.