Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hobby artikelen

Hobby artikelen

Andere benamingen: Hobby-materialen

Hobby artikelen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige hobby artikelen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod hobby artikelen voor iedereen.
In dit assortiment vindt u veel verschillende artikelen voor het uitvoeren van al uw creatieve hobby's en andere vrije tijds bestedingen. Voor hobby doeleinden en voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven en instellingen. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen.
De meeste hobby artikelen hebben een korte levertijd en zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. De uitgebreide filtermogelijkheden helpen u met het vinden van de juiste hobby artikelen die u zoekt.
Betalen vindt veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een school, instelling of bedrijf dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces.

Alles om te knutselen, verven en versieren

Voor kinderen is knutselen goed voor het stimuleren van de creativiteit, motoriek, ruimtelijk inzicht en vindingrijkheid. Creatief bezig zijn vormt dan ook een belangrijk onderdeel in het onderwijs en in de kinderopvang voor het aanleren van eerdergenoemde vaardigheden. Daarnaast is het ook gewoon een heerlijke ontspannende bezigheid, ook voor volwassenen.

Hobby artikelen voor scholen

Veel kinderdagverblijven, scholen en instellingen hebben het gemak van online bestellen van de benodigde hobby artikelen via DiscountOffice.nl inmiddels ervaren. Door de hoge kortingen en de diverse aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen kunt u bij DiscountOffice.nl aanzienlijk besparen op de inkoop van alle benodigde hobby artikelen.
Daarnaast hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere artikelen nog voordeliger uit bent. Tel daar de mogelijkheid om op rekening te kopen bij op en u heeft in DiscountOffice.nl uw totaalleverancier gevonden!

Ruim assortiment hobby artikelen

Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze hobby artikelen om heerlijk creatief bezig te zijn, alles is gemakkelijk en voordelig online te bestellen. U kunt onder meer kiezen uit:

Houten objecten om te decoreren

Leuke voorwerpen van hout, zoals bijvoorbeeld een schatkist, tissuedoos, verjaardagskalender of dienblad om zelf te beschilderen en te versieren.

Katoenen draagtassen om te versieren

Bij DiscountOffice.nl kunt u ook diverse stoffen tassen bestellen om zelf te versieren in het zwart, wit of ecru.

Papier-maché voorwerpen om te beplakken

Papier-maché voorwerpen in diverse uitvoeringen, zoals dozen, dieren of kegels, leuk om te beschilderen of te beplakken met gekleurd papier.

Diamond painting

Met Diamond Painting creërt u de mooiste schilderijen en wenskaarten, de diamantjes of Crystals worden op een voorbedrukt patroon geplakt.