Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hubs

Hubs

Andere benamingen: Docking Station

Hubs bestellen

Een hub wordt gebruikt om meerdere USB- apparaten aan te sluiten op een enkele poort. Handig als u meer USB poorten op de computer of laptop nodig heeft. Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment hubs die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Op de website verfijnt u uw keuze door gebruik te maken van de handige filterwoorden. Zo kunt u onder meer filteren op aantal USB-poorten, merk en type USB aansluiting. Op die manier bestelt u via DiscountOffice.nl gegarandeerd de beste hub die u nodig heeft.
Vervolgens is uw bestelling in een paar eenvoudige stappen afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen, dit kunt u aanvragen bij het plaatsen van uw eerste bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en hoeft u pas na ontvangst van de artikelen de betaling te verrichten.
De meeste hubs zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bezorgd.

Wat is een hub?

Een USB aansluiting, Universal Serial Bus, is één van de meeste gebruikte aansluitingen op een laptop of pc om randapparatuur op aan te sluiten zoals een muis, toetsenbord of een ander apparaat. Doordat laptops steeds kleiner worden is er vaak nog slechts ruimte voor één of twee usb aansluitingen. Een usb hub is een ideale oplossing om het aantal aansluitingen op een laptop of pc uit te breiden. Steek de stekker van de hub in een aansluiting op de laptop of pc en daarna de stekkers van de apparaten in de usb hub.

Tips voor het kiezen van de beste hub

Als eerste is het belangrijk om u af te vragen hoeveel usb-poorten u nodig heeft. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een 2-poorts hub, 3-poorts hub, 4-poorts hub tot maar liefst een hub met 16 usb-poorten. Daarnaast is het handig om te kijken naar het type usb-aansluiting die u nodig heeft, zoals een usb A of usb C aansluiting, een usb 3.0 of een usb 2.0 aansluiting.
Verder kunt u nog kiezen voor een usb hub zonder voeding of een usb hub met voeding. Kies voor een usb hub met voeding en u heeft altijd voldoende stroom voor alle apparaten.
Voor een complete oplossing biedt DiscountOffice.nl ook hubs met naast een aantal usb aansluitingen ook andere poorten voor bijvoorbeeld een netwerk aansluiting, oplaadstation of SD card slot.

Staffelkorting bij een grotere afname

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit hubs van de topmerken Hama, Kensington, i-Tec, Startech en meer met hoge kortingen. Bovendien ontvangt u bij een grotere bestelling vaak nog eens extra korting door onze staffelprijzen. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop.