Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Industriële containers

Industriële containers

Andere benamingen: Brandwerende container

Gevaarlijke stoffen opslag

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen op uw bedrijf, in uw fabriek, in de werkplaats of in het magazijn zijn speciale richtlijnen voor de opslag van gevaarlijke stoffen om zowel de werknemers als het milieu te beschermen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment industriële containers die geschikt zijn voor een veilige opslag buiten. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de meest geschikte milieucontainer voor gevaarlijke stoffen voor elke situatie.

Opslagcontainer voor aquatoxische stoffen

In vrijwel elk bedrijf moeten gevaarlijke stoffen worden opgeslagen. Zoals giftige stoffen, bijtende stoffen, brandbare stoffen, aquatoxische stoffen en meer. Elke stof stelt andere eisen aan het materiaal waarin de gevaarlijke stof wordt opgeslagen. Zo is staal bestendig tegen de meeste brandbare vloeistoffen.
In het assortiment industriële containers vindt u containers, depots en kasten die geschikt zijn voor het veilig en volgens de richtlijnen opslaan van gevaarlijke stoffen zoals aquatoxische en brandgevaarlijke stoffen.

Robuuste containers

DiscountOffice.nl biedt diverse containers voor gevaarlijke stoffen in verschillende uitvoeringen en maten. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. De container voor aquatoxische stoffen is geschikt voor opslag buiten en is voorzien van een bodemopvangbak en een rooster om te voorkomen dat schadelijke stoffen door lekkage in het grondwater terecht komen. De industriële containers zijn uitgerust met ventilatie-openingen in de bodem zodat er een natuurlijke ventilatie ontstaat.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor een opslagcontainer met een technische geforceerde ventilatie voor een optimale bescherming tegen explosiegevaar. De containers zijn uitgevoerd in robuust staal verzinkt aan de binnenzijde. Aan de buitenkant kunt u nog kiezen uit een verzinkte uitvoering of een gelakt stalen uitvoering in het blauw.
De milieucontainers zijn te bestellen in verschillende hoogtes en volumes. U kunt kiezen uit een hoogte van 2390mm en 2580mm met een opvangbak volume variërend van 300 liter tot 2 opvangbakken van 1400 liter. Welke opslagcontainer u ook zoekt, bij DiscountOffice.nl vindt u zeker de opslagcontainer voor gevaarlijke stoffen die u nodig heeft.

Stellingonderdelen en oprijplaten

Bestel ook direct de bijbehorende accessoires mee zoals stellingonderdelen, oprijplaten voor een vorkheftruck of vatensteekwagen, lampen, schakelkast en meer. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.