Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Industriële pedaalemmers

Industriële pedaalemmers

Andere benamingen: Industriële afvalbak

Industriële pedaalemmers bestellen

Heeft u een pedaalemmer nodig voor professioneel gebruik? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor robuuste industriële pedaalemmers die geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld een professionele keuken of in de voedingsmiddelen industrie. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De meeste pedaalemmers zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw industriële pedaalemmer wordt vaak de volgende werkdag al bezorgd.

Pedaalemmers voor industrieel gebruik

In het ruime assortiment industriële pedaalemmers vindt u verschillende uitvoeringen pedaalemmers die geschikt zijn om te gebruiken in veeleisende omgevingen. Zo worden er andere eisen gesteld qua materiaal en hygiëne aan een pedaalemmer voor thuisgebruik en een pedaalemmer die gebruikt wordt in een professionele omgeving.
Welke pedaalemmer u ook zoekt, voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste pedaalemmers. Of u nu op zoek bent naar een kleine pedaalemmer, of een duo pedaalemmer voor het scheiden van afval, voor al uw wensen kunt u terecht bij DiscountOffice.nl. U vindt gemakkelijk en voordelig de juiste pedaalemmers voor op kantoor, voor de werkplaats of voor de professionele keuken.

Ruime keuze industriële pedaalemmers

Bent u op zoek naar een pedaalemmer die geschikt is voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie of in een professionele keuken? Bij DiscountOffice.nl vindt u industriële pedaalemmers die voldoen aan de HACCP richtlijnen. HACCP bepaalt essentiële controlepunten en daaraan gekoppelde processen om te garanderen dat wordt voldaan aan de hygiënische basisvereisten. De HACCP afvalbakken staan op pootjes en kunnen veilig gebruikt worden in professionele keukens en de voedselindustrie.
Wilt u een vuurbestendige pedaalemmer of een brandveilige pedaalemmer bestellen? DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod industriële afvalbakken die vervaardigd zijn van aluminium of RVS voor een uitstekende bescherming tegen brandgevaar. De brandveilige Carro-Kick pedaalemmers kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen en in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit onder meer 55 liter, 65 liter en 110 liter.
Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook robuuste industriële pedaalemmers met een inhoud van 152 liter. Gemakkelijk online te bestellen tegen scherpe prijzen. Uit voorraad leverbaar.

Topkwaliteit industriële pedaalemmers

Wanneer u uw industriële pedaalemmers online bestelt via DiscountOffice.nl bent u verzekerd van topkwaliteit pedaalemmers die u met hoge korting kunt kopen. Heeft u meerdere pedaalemmers nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op de inkoop van uw afvalartikelen. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.