Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inkjetpapier

Inkjetpapier

Andere benamingen: Papier voor inkjetprinter, Inkjet vellen

Inkjetpapier kopen

Wanneer u een printer heeft met cartridges, dan heeft u een inkjetprinter. Voor dit type printer is speciaal inkjetpapier te verkrijgen bij DiscountOffice.nl. Het inkjetpapier neem de inkt veel beter op en zorgt ervoor dat de inkt niet uitloopt. Hierdoor krijgt u hele scherpe afdrukken. Het inkjetpapier is in de formaten A4 en A3 te verkrijgen, maar ook in de fotoformaten 10x15cm en 13x18cm. U heeft de keuze uit glans, semi-glans en mat papier. Daarnaast is het inkjetpapier in verschillende diktes mogelijk. Dit inkjetpapier is speciaal ontwikkeld voor topkwaliteit kleurenafdrukken.

Speciaal papier voor de inkjetprinter

Het inkjetpapier heeft een speciale coating waardoor de afdrukken nog mooier worden dan op universeel papier. Door de speciale coating wordt de inkt direct opgenomen en zal deze niet uitlopen. Het heldere witte papier zorgt er voor dat de foto nog scherper wordt afgedrukt met een sterk kleurcontrast. U kunt de inkjet vellen bijvoorbeeld gebruiken voor het afdrukken van foto’s, posters of brochures. Uw bedrijfsbrochure ziet er nog professioneler uit door het gebruik van inkjetpapier.
Binnen het assortiment van inkjetpapier vindt u bij DiscountOffice.nl ook printbaar magneetpapier. Het magneetpapier is geschikt voor het printen van tekst en afbeeldingen met behulp van een inkjetprinter. Het magneetpapier heeft een zwarte magnetische achterkant en een witte printbare voorkant. Het magneetpapier is direct te gebruiken op elk magnetisch oppervlak en gemakkelijk in het gewenste formaat te snijden. Zo kunt u zelf magneten maken, handig voor op kantoor en leuk voor thuis. Het magneetpapier is alleen te verkrijgen in A4 formaat.

Inkjetpapier voor een scherpe prijs

DisocuntOffice.nl biedt het inkjetpapier tegen de laagst mogelijk prijs aan. DiscountOffice.nl werkt met staffelprijzen waardoor afname van grotere aantallen wordt beloont met kortingen. Voor aantallen hoger dan de staffel kunt u een prijsopgave aanvragen bij onze klantenservice. Naast alles voor uw kantoor vindt u ook alles voor uw magazijn of werkplaats bij DiscountOffice.nl.