Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Insectenverdelgers

Insectenverdelgers

Andere benamingen: Ongediertebestrijders, Mollenverdrijvers, Insectenlamp

Insectenverdelger kopen

Bent u opzoek naar een elektrische insectenverdelger? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid voordelig assortiment insectenverdelgers. Alle ongediertebestrijders voor op kantoor, thuiswerkplek of buitenshuis zijn eenvoudig online te bestellen. De uitgebreide collectie bevat onder andere de topmerken Blaupunkt en Domo.

Assortiment insectenverdelgers

Electrische insectenverdelgers zijn er in veel soorten en maten zoals elektrische insectenverdelger lampen, USB-insectenverdelgers, ultrasone ongediertebestrijders, verdelgers met UV licht en opvangbak en elektrische mini insectenverdelgers voor in het stopcontact.

Insectenverdelger USB

DiscountOffice.nl heeft alles voor uw werkplek en daarom ook een insectenverdelger met USB aansluiting om eenvoudig aan te sluiten aan uw computer of laptop. Hiermee creëert u een insectvrije werkomgeving, wat een stuk prettiger werkt dan met het gezoem van muggen of vliegen om u heen.

Insectenlamp

Het UV-licht van een insectenlamp trekt de insecten aan, het is een speciale verlichting om zo de insecten naar de insectenverdelger te trekken. Nadat de insecten richting de lamp vliegen komen ze in het apparaat waar het insect door een stroomtikje wordt verdelgd.

Ultrasone ongediertebestrijders

Een ultrasone ongediertebestrijder werkt anders dan een elektrische insectenverdelger met UV-lamp. Dit ongediertebestrijdingsapparaat gebruikt geluidsgolven om het gehoor en het zenuwstelsel van het ongedierte aan te vallen, zodat deze hun voedselbron en onderdak verlaten. Het is de meest gebruikers- en milieuvriendelijkste manier om alle knaagdieren en insecten te verjagen en is onschadelijk voor mensen.

Wat is een insectenverdelger precies?

De elektrische insectenverdelgers worden door kunststof of metaal omringd, de metalen kooi is dan meestal geaard. Dit om bescherming te bieden bij een eventuele aanraking. De UV-licht lampen die de apparaten bevatten, trekken de insecten aan. Om de UV-lamp zit een metalen rooster die onder stroom staat, wanneer een insect naar binnen komt sluit het stroomcircuit en het insect wordt daardoor geëlektrocuteerd.

Insectenverdelger aanbieding

Bij DiscountOffice.nl zijn alle insectenverdelgers voordelig te bestellen. Er is een uitgebreid aanbod insectenverdelgers zoals insectenverdelgers met UV-lampen en ultrasone ongediertebestrijders. Daarnaast kunt u kiezen uit de toonaangevende topmerken zoals Blaupunkt en Domo.

Waarom een insectenverdelger bij DiscountOffice.nl kopen?

Het gehele assortiment van DiscountOffice.nl is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.