Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Insteekhoeken

Insteekhoeken

Andere benamingen: Driehoekvakken

Insteekhoeken bestellen

Zelfklevende hoekmapjes van transparant polypropyleen voor het bewaren van documenten. De hoekmapjes kunnen op ringbanden, folders, catalogi of brochures worden geplakt voor het meesturen van bijvoorbeeld prijslijsten, brieven of offertes.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online verschillende uitvoeringen zelfklevende insteekhoezen en driehoektassen.
De meeste insteekhoeken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw insteekhoezen worden vaak de volgende werkdag al geleverd.

Zelfklevende insteekhoezen als extra opbergvak

Insteekhoeken zijn ideaal voor het opbergen van extra informatie in een ordner, map of catalogus. U plakt de zelfklevende insteekhoes aan de binnenzijde en u heeft een handig opbergvak voor losse informatie. Zo kunt u bijvoorbeeld een prijslijst, offerte, orderformulier of visitekaartje plaatsen. De zelfklevende laag aan de achterzijde van de insteekhoeken heeft een sterke plakkracht zodat ze goed blijven zitten op stof- en vetvrije oppervlakken.
DiscountOffice.nl levert een verschillende soorten insteekhoeken die u tegen scherpe prijzen kunt bestellen. Zoals een zelfklevende driehoektas, zelfklevende insteektas, zelfklevende visitekaarttas en meer.

Ruime keuze insteekhoeken

Bestelt u de zelfklevende insteekhoezen via DiscountOffice.nl dan bent u verzekerd van hoogwaardige insteekhoezen van de topmerken 3L en Durable die u met korting kunt bestellen.

Tarifold zelfklevende U-mappen

Van 3L vindt u onder meer de Tarifold zelfklevende U-mappen in verschillende formaten. Gemaakt van sterk transparant polypropyleen. Ook in een driehoek uitvoering te bestellen via DiscountOffice.nl.

Durable Pocketfix zelfklevende hoezen

Durable Pocketfix zelfklevende hoezen zijn gemaakt van transparante zachte folie. Opening aan de korte zijde. Geschikt voor het labelen van ordners, mappen, opbergbakjes, kaartenbakken, rekken en meer. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse afmetingen.

Durable Cornerfix zichttassen

De driehoek zichttassen vallen onder de serie Durable Cornerfix, deze zelfklevende driehoektassen kunt u ook bestellen in handige voordeelverpakking van 100 en 200 stuks.

Durable Filefix hechtstroken

Ook levert DiscountOffice.nl verschillende formaten Durable Filefix zelfklevende hechtstroken voor het opbergen van ongeperforeerde documenten in ordners en ringboeken. Ideaal voor catalogi, folders, foto's en tekeningen. Met het zelfklevende gedeelte op de rugzijde van documenten plakken. Voorzien van 2-3-4-gaats boring geschikt voor elk ordner- en ringboek.

Zelfklevende insteekhoezen in de aanbieding

Koop via DiscountOffice.nl al uw zelfklevende insteekhoezen in de aanbieding. Heeft u meerdere stuks nodig, dan bent u dankzij onze staffelprijzen nog voordeliger uit!