Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kabelmantels

Kabelmantels

Andere benamingen: Kabelverbindingen

Kabelmantels bestellen

Naast kabelmantels die worden gebruikt om draden, kabels en slangen te bundelen en te beschermen vindt u bij DiscountOffice.nl ook netconnectoren zoals kabelschoenen, kabelverbindingen en kabeleindstiften en adereindhulsen voor het veilig verbinden van allerlei kabels.
Alles wat u nodig heeft voor een efficiënt kabelbeheer bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Binnen het zeer uitgebreide assortiment op onze website vindt u snel het juiste artikel dat u zoekt. Zo is de rubriek Kabels onderverdeeld in diverse productcategorieën waarbinnen u snel uw zoekopdracht verfijnt en vindt wat u nodig heeft.
Vervolgens is uw bestelling in een paar eenvoudige stappen af te ronden. De betaling gebeurt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Ook is het bij DiscountOffice.nl mogelijk, als u bestelt namens een bedrijf, school of instelling, om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling.
De meeste kabelverbindingen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u kunt uw bestelling in principe de volgende werkdag al verwachten.

Kabels verbinden met een kabelschoen

Een kabelschoentje is een handige en snelle manier om elektrische kabels met elkaar te verbinden zonder solderen. Met een kabelschoen kunt u een draad verbinden met een vlak aansluitstuk. Met een speciale krimptang wordt het kabelschoentje om de gestripte ader van een draad gekrompen. Deze krimptang heeft een speciale vorm waardoor de metalen klauwtjes van het kabelschoentje stevig om en in de aders van de draad worden gedrukt.
U kunt kiezen uit verschillende vormen, DiscountOffice.nl biedt voor elke aansluiting de beste kabelschoentjes tegen een scherpe prijs. Zoals een kabeleindstift, adereindhuls, kabelclip en meer.

Verschillende kleuren kabelschoenen

Kabelschoentjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk rood, geel en blauw. De kleur van een kabelschoentje geeft de diameter van de ader aan:

  • rood 0,5 – 1,5 mm
  • blauw 1,5 – 2,5 mm
  • geel 2,5 – 6,5 mm

Kabelschoentjes met korting bestellen

DiscountOffice.nl levert alle kabelverbindingen tegen een scherpe prijs. Maakt u veel gebruik van kabelverbindingen dan zijn de handige assortimentsdozen met verschillende uitvoeringen een goede keuze en grijpt u nooit mis. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere aantallen profiteert van extra lage prijzen. Bestel al uw kabelverbindingen via DiscountOffice.nl en bent nog voordeliger uit.