Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kantoorplanten

Kantoorplanten

Andere benamingen: Kamerplanten

Kantoorplanten online bestellen

Bent u op zoek naar mooie planten voor op kantoor, in de vergaderruimte of bij uw receptie? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kantoorplanten die voor een mooie, gezonde en ontspannen omgeving zorgen. U bestelt de kantoorplanten gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.

De planten worden rechtstreeks van de kweker met zorg verpakt en in een doos verzonden. De planten in het assortiment van Discount Office zijn allemaal geschikt als kamerplant in huis of voor op kantoor. U kunt kiezen uit een selectie planten die sterk zijn en weinig verzorging nodig hebben. Een belangrijk deel van onze planten hebben een luchtzuiverende werking.

Luchtzuiverende planten op de werkplek

Waarom zijn luchtzuiverende planten op de werkplek zo belangrijk?
Kantoorstress, kantoorziekte, droge ogen, hoofdpijn…. symptomen die helaas vaak voorkomen op de werkplek. Het is bekend dat mensen levend groen nodig hebben om beter te functioneren. Zo heeft onderzoek van de NASA uitgewezen dat veel klachten verminderd worden bij het plaatsen van voldoende planten op kantoor. Na een 15 jaar durend onderzoek bleken onderstaande verbeteringen op te treden bij het plaatsen van planten op kantoor tegenover geen planten op kantoor:

  • oogirritatie nam af met een indrukwekkende 52%
  • algemene ademhalingsproblemen met 43%
  • het aantal gevallen van hoofdpijn daalde met bijna een kwart (24%)
  • longaandoeningen bij de kantoorwerkers daalden met 12%
  • en zelfs de astmatische klachten die veel van hen hadden waren 9% minder

Door luchtzuiverende planten op de werkplek te plaatsen kan dus veel ellende voorkomen worden: de werkplek wordt niet alleen leuker maar ook gezonder!

Wij adviseren tenminste 1 luchtzuiverende plant per werkplek te plaatsen. Bij voorkeur op een plek met voldoende daglicht, doch niet direct in de zon. Ook hebben planten een hekel aan tocht. Watergeven hoeft echt niet elke dag. Onze kantoorplanten vinden 2 keer per week een drinkbeurt vaak al voldoende (dit hangt ook af van de temperatuur en de luchtvochtigheid op kantoor).

Bestel daarom vandaag nog de beste kantoorplanten voor op kantoor bij DiscountOffice.nl zodat u zo snel mogelijk van de vele voordelen kunt profiteren.