Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kapstokken

Kapstokken

Andere benamingen: Garderobe, Garderoberek, Wand Garderobe

Kapstok bestellen

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van kapstokken. Zo hebben wij een kapstok staand en een kapstok wand in ons brede assortiment. Daarnaast zijn er vele andere kantoormeubelen die u online kunt kopen op DiscountOffice.nl. Door de ruime keuze in kapstokken die u kunt kopen online, slaagt u er altijd in, om een passende kapstok voor u te vinden. Er zijn voordelige kapstokken en ook kapstokken van hoge kwaliteit. Deze zijn gemakkelijk en snel online te bestellen op DiscountOffice.nl.
Het grootste gedeelte van onze kapstokken zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw favoriete kapstok en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Wandkapstok online kopen

Wanneer u een wand kapstok, ook wel genoemd een muur kapstok online wilt kopen, heeft u ruime keuze uit diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een 10-haaks kapstok voor aan de muur / wand of toch liever een lange wandkapstok / muurkapstok met bijvoorbeeld 19 of 38 haken. Een lange kapstok is erg gemakkelijk voor in de kantine of op kantoor. U kunt een lange houten, zwarte of witte kapstok bestellen. Het zijn lange kapstokken met haken die zeer gewild zijn. Het grote voordeel van een lange smalle kapstok is dat deze op een klein oppervlak vele jassen kan dragen. Een van de meest verkochte wandkapstok is de V-part Wandkapstok Techno 5 Zwart.

Kapstokken staand online kopen

Een kapstok staand voor op kantoor of in de gang, bij ons heeft u een keuze uit vele kapstokken. U kunt het beste kiezen voor een staande kapstok wanneer u voldoende ruimte in de hal hebt. De zeer mooie V-part Staande kapstok 175 cm Grijs is een metalen kapstok met houten knoppen die uitstekend zijn afgewerkt. Deze wordt daarom ook veel besteld op DiscountOffice.nl.

Kapstokhaak magneet online kopen

Mogelijk is een magnetische kapstok voor u handiger voor op uw een eigen kantoor, doordat u deze op iedere ijzeren oppervlak gemakkelijk kunt bevestigen met de sterke magneet van deze kapstokhaken.